Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Házassági tanácsadásra van értelme járni?
A helyedben odaszólnék a férjednek,hogy azért lenne neked is ott keresnivalód.:)
Mondjuk az már pozitívum,hogy egy férfi akár erre is elmegy,mert nagyon sokan nem teszik meg.Szerintem próbáljátok meg,nem vesztetek vele semmit.
Kettessel értek egyet, azaz azzal, hogy így nem.
A párterápia nagyon hasznos dolog, és én biztos vagyok benne, hogy nagy segítség tud lenni. DE csak akkor ha két intelligens, kapcsolaton javítani akaró ember megy el rá. A te szavaidból nem ez tűnik ki, ne haragudj...
Ezt különben kifejtenéd bővebben?
"bele szol a háztartástol kezdve mindenbe (maga a párom is) " Ha közös az a háztartás, miért veszed párod véleményét beleszólásnak? A 21. században az ember lánya alapból is a párjával együtt vezeti a háztartást, nem?
Első körben magadban nézz szét, hogy TE mit tehetnél a kapcsolatodért.
Menjetek szakemberhez, mert ő ért ehhez.
Készen állsz arra, hogy megfogad a tanácsait, változz?
Húha! Persze, menjél csak!
Ahogy olvasom, az alapprobléma az, hogy ő nem szakadt le még anyuciról. Legalább szakembertől is hallja majd, hogy fel kell nőnie, és nem Rád hárítani a felelősséget.
Azért számíts rá, hogy nem lesz képes majd megbirkózni a hallottakkal, ami a kapcsolatotok kárára mehet. Bár a mostani helyzet sem jobb szerintem, én egy "anyucival kibővült baráti közösség"-nek nevezném.
Van testvére a srácnak? És a mamának férje? Esetleg korán meghalt a párod apukája és a mamával ketten maradtak?
Kedves kérdező! Kérdés és komment írásánál javaslom a központozást, azaz a vesszők, pontok, nagybetűk használatát. Legalább minimális szinten! Most komolyan! ez gáz, hogy keményen meg kell küzdeni a mondanivalód értelmezéséért.
Amúgy nem hiszem én sem, hogy ezeken egy párterápia segíthetne... Talán korábban kellett volna gondolni rá. Minden esetre egy próbát megérhet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!