Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Házassági tanácsadásra van értelme járni?
7-es vagyok: sejtettem, az írásodból lejött, hogy valami miatt nagyon erős kötelék van köztük. És a szituáció is ismerős volt, mert az én párommal ugyanaz a helyzet, csak neki 14 évesen halt meg az édesapja. Egy fokkal jobb volt nálunk: a barátom nem hívogatta az anyukáját, ott az anyuka mászott rá a barátomra, mintha felemelte volna egyfajta "társ" szintre a fiát, a férje halála után. De az erős, TORZ kötelék érezhető volt. És sajnos a minden napi telefonhívása is:(
Miután elkezdett rivalizálni velem az anyukája, 1 évig a háza táján sem jártam, és nem is beszéltem vele.
Egy szó mint száz, nálunk az segített, hogy 1 évig egyáltalán nem engedtem be a mamát a kapcsolatunkba, és így a barátomnak is szépen-lassan kezdett természetessé válni, hogy én vagyok a társa... Persze, ehhez a barátom hozzáállása is kellett. Hátha a párterapeuta rávezeti a hozzád vezető útra.
Ha fontos Neked a srác, nagyon nagy erőt, kitartást, türelmet és bölcsességet kívánok! Piszok kemény kívülállónak érezni magad egy kapcsolatban!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!