Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennétek, ha a férjetek kiszívott nyakkal térne haza?
Szerdán egy barátjának volt szülinapja, egy romkocsmában ünnepeltek a haverjaikkal. Nem jellemző a férjemre az alkoholizálás, de ivott, nem is keveset. Az egy dolog, hogy részegen jött haza, de másnap hatalmas foltokat vettem észre a nyakán meg harapás-szerűeket, valamint a karján karmolás nyomokat. Azt mondja, semmire sem emlészik az estéből, csak annyira, hogy ittak a barátaival.
Mit tegyek?
Esküszöm, a GYIKes kapcsolatválaszokon mindig besírok. xD
Ide valami öreg mamik írogatnak, akik perverzióból osztják a tanácsot, hogy a rohadt férfi az szemét válj el öld meg stb.?
Az a helyzet, hog nem egy foltja van, amit bar,elyik ráakaszkodott csaj ejthetett, sőt meg az sem lehet valós, hoyg a haverok szivatták, és nem gondoltak bele, hogy következményei lesznek( nálunk a társaságban egy időben voltak oyan idiőták, akik képesek voltak megcsavarnia. Bőrt stb ugyanolyan nyomot hagyba, mint a kiszívás..
Szobal ez több, és karmolással..
Eleg fura, mert a kzet az embernek szerintem a legnagyobb hévben sem kap olják össze, nekem kívülállóként mas is beugrik..
nem mentség, részegen sem a megcsalás..sőt..
Azt kell eldöntened, hogy te ezt meg tudod-e bocsájtani, vagy sem.. De a megbocsájtás azt jelenti fátylat ra, és soha, semmilyen körülmények közt nem hozhatod fel, vitában sem..
Apnah akko oké, egyebkent én gyanusan a valason gondolkodnék, nem tudnek bízni, és emiatt megkeserítenénk egymás életét, bármennyire szeretem aférjemet, sőt éppen ezért
Én egyszer olyan lagziban voltam,ahol a vőlegénynek volt kiszívva a nyaka.Előző este legénybúcsúja volt...
Szegény menyasszony,nem lettem volna a helyébe.
Felháborodva kérdezném tőle, hogy mégis mi a frászt akar egy 16 évestől?
16 év fölött szerintem már nem szívja ki a másik nyakát senki.
Na már megint a kettős mérce.
Mocskos pasi, az nem mentség hogy ivott, váljon el, mi? Pffff...
Bezzeg ha egy nő magánkívül van és részegen megdugják, akkor azt felmentik, még sajnálják is (áldozat), az elkövetőnek meg nemi erőszak, stb...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!