Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit tennétek a férj helyében? Szerintetek van olyan normális férfi, aki erre nemet mond?
A mostani munkahelyén 470-et keres nettóban, plusz cafetéria. Rugalmas munkaideje van, szereti a munkáját.
Megkereste egy fejvadász egy másik ajánlattal. Nettó 650-680 között kapna kb, plusz ugyanúgy cafetéria. A munkaidő fix és több, mint a mostani helyen. A munka érdekli, van benne kihívás, sokat fejlődhetne, de annyira nem szereti azt a területet.
Szerintetek nem kellene elfogadnia mind szakmai, mind anyagi okokból?
A férjem apukája is úgy volt vele, hogy a pénz a fontosabb. Pont emiatt döntött így most a férjem.
Az én apukám is ezen a véleményen volt - én pedig ezért örültem neki. Érdekes módon a családból pont a két nagypapa az, aki nem vitatkozik a döntésével.
Tisztában vagyunk vele, hogy egy neves egyetemi tandíjat nem fogunk tudni nekik finanszírozni. De jó középiskolát (akár külföldön is), pár éves külföldi tanulmányutat, nyelvtanulást igen.
Még viszonylag kicsik, jelenleg a nagyszülőkkel meg az unokatestvérekkel töltött balatoni nyaralás többet jelent nekik, mint egy külföldi út. Itthon sokat utazunk, szeretnénk ha megismernék Magyarország szépségeit. Aztán pár éven belül jöhetnek a külföldi utak.
TV-nk pedig nincs :-)
Köszönöm a válaszokat.
31: játszótér, játszóház, mozi (hét közben olcsóbb a jegy is), bábszínház, könyvtár, lejárunk megetetni a kacsákat a Városligeti tóhoz.
A kicsinek a balett 16:30-kor kezdődik, később nincs ilyen jellegű foglalkozás a környéken.
A nagy elsős, vele is foglalkozni kell, az olvasás-írás-számolás mindennek az alapja.
De nem csak ránk van így ideje, magára is. Reggelente itthon marad az üres lakásban, pihen vagy űzi a hobbiját.
35-ös,nem azt mondom,hogy csak pasik lehetnek ilyenek,de én ugye nőként a másik oldalt látom.
Akik azt írták,hogy de kidobták a TV-t,azoknak jelezném,hogy gépezés semmivel se jobb,ha ugyan nem roszabb,mert TV- nézni inkább lehet közösen...
Én tényleg nem értem mi a fenének együt lenni,ha arról szól az egész,hogy hazamegyünk aztán midenki elvan magának...Mert tisztelet a kivétlenek(!) a legtöbb párkapcsolatban pár év utánn ez van.Szerencsésebb esetben a szex működik,de a számítógép sokszor annak a rovására is megy(nálam általában akkor borul ki a bili :D )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!