Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit tennétek a férj helyében? Szerintetek van olyan normális férfi, aki erre nemet mond?
A mostani munkahelyén 470-et keres nettóban, plusz cafetéria. Rugalmas munkaideje van, szereti a munkáját.
Megkereste egy fejvadász egy másik ajánlattal. Nettó 650-680 között kapna kb, plusz ugyanúgy cafetéria. A munkaidő fix és több, mint a mostani helyen. A munka érdekli, van benne kihívás, sokat fejlődhetne, de annyira nem szereti azt a területet.
Szerintetek nem kellene elfogadnia mind szakmai, mind anyagi okokból?
"Szerintetek van olyan normális férfi, aki erre nemet mond?"
Van, pl én is nemet mondanék. A pénz ezen a szinten már semmit sem számít. Közel sem a megélhetésről van szó és sokkal többet ér az, ha nyugodt körülmények között dolgozik az ember olyat amit szeret minthogy nagyobb szám legyen a fizetési szalagján.
A másik meg az, hogy adott cégek ilyen "ajánlatokkal" tesztelik a dolgozóik lojalitását. vagy akár az is lehet, hogy az őj munkahely egyszerűen tré. És akkor 2 szék közül a pad alá... Én nem váltanék.
Szerintem ha most ennyit keres, és mivel megkereste a fejvadász gondolom jó is a szakmájában, szóval ha megszűnne a mostani munkahelye is találna mást.
Szóval én se biztos, hogy ott hagynám a mostanit, ha nagyon szeretném, rugalmas a munkaidő.
Szabad megkérdezni hogy mivel foglalkozik? Szeretnék még egy iskolát/szakmát végezni,amiben van pénz is
Ha most 120-at keresne, akkor tényleg hülyeség lenne nem elfogadni. De mivel bőven keres annyit, amiből akár egy közepesen nagy családot fenntartson egész jó színvonalon, teljesen fölösleges rosszabb feltételek közé menni. (A pénzen kívül, ahogy látom, minden ellene szól a váltásnak.)
Szóval igen, normális férfi nem csak egy végösszeget lát és mérlegel, hanem minden mást is.
Informatikus.
Én a feleség vagyok. Ez egy régebbi történet, talán 2 hónapos, de családon belül most derült ki. Egyszerűen nem hiszik el, hogy Ő döntött így. Szerintük egy papucs, akinek én nem engedem, hogy megvalósítsa önmagát.
Én támogattam volna a váltást, de örültem neki, hogy nem vállalta el. Két interjún volt, utána döntött.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!