Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Feleségek akik csak cselédnek vagytok, de nem tudtok elköltözni hogy bírjátok?
"Miért mentél hozzá egy ilyen idiótához?"
Mert -akár tudat alatt, de- megtalálta zsák a foltját!
No mi van, hát mégsem a háztartásbeliség minden feleség álma?
Hölgyem, iparkodni kellett volna, nem a könnyebbik végét megfogni a dolgoknak. Most egyet tud tenni: tűr.
Fel nem tudom fogni, miért tűröd ezt...
Ha csak egy nyamvadt lyukat tudsz bérelni, az is jobb ennél. Aztán ha megkapod a vagyon rád eső részét, akkor keresel egy jobbat.
Ebből a helyzetből csak egy kiút van. Befejezni a picsogást, nyivákolást, önsajnálatot, valamint megtanulni azt az egyszerű szót, hogy 'nem'.
Egy (remélem) felnőtt nő vagy, viselkedj is úgy! Legyen már tartás benned!
Nekem igen kevés önbizalmam van, gyerekkoromból eredendően, mégis vannak dolgok amikben nem engedek!
Erről ez a vicc jut eszembe: -Mi az ebéd? -Semmi. -Tegnap is ezt mondtad. -Két napra főztem.
Lehet kicsit beleszarnék az otthoni dolgokba, hogy érezze.
Nem értem. Ezek szerint olyan lehetőséget is találtál már, hogy a városban tudj dolgozni, ahol a hétköznapokban bent is tudnál lakni.
Ezek után pláne nem értem, hogy miért nem csinálod akkor ezt?
Szépen elvállalod a városi melót, ahol tudsz lakni, ott maradsz hétvégén is, mert ugyan minek is mennél haza?
Elindítod a válási procedúrát, és vagyon megosztáskor a ház feleződik. Persze, anyagilag buksz rajta, de szerintem az is százszor jobb, mint amiben most élsz. Ennyire nem lehetsz logikátlan, szerintem bármilyen pénzt megér, hogy nyugiban élj.
"Ha csak egy nyamvadt lyukat tudsz bérelni, az is jobb ennél"
Viszont egyenlőre úgy néz ki, hogy a férj "bérelt egy lyukat", aki elvégzi még a házimunkát is...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!