Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Feleségek akik csak cselédnek vagytok, de nem tudtok elköltözni hogy bírjátok?
Megmondtam neki, ezt tudom nyújtani, neki ez megfelel-e.
Tudtam hogy elfogadja, rossz sorsban élt, de jól nézett ki.
Birom az ilyen keress jobban fiező munkát tipusú tanácsokat.Mintha ma itt nálunk csak úgy lehetne ugrálni egyik munkahelyről a másikra átlag embernek(most nem topmagerről,programozóról,vagy mérnökről beszélek),pláne vidéken...
Na meg a tanulj valamit...Ahhoz először is pénz kell(amire írja a kérdező,hogy nincs),szabadidő,egy okj-is már 2 év,utánna meg jön a nem veszünk fel mert nincs benne gyakorlatod lemez...Mire ettől jobban kereső melója lesz,a férje simán agyonveri,ha olyan,pláne,ha a suliban ül a házitündérkedés helyett...
Próbálj Anyukáddal egyezkedni,tudom nem egy élmény a szülőkhöz visszmenni,én is laktam válás utánn Anyámnál 3 évig 30 felett,nem egy élmény de jobb,mint egy rossz házasság(és az enyém messze nem volt ilyen "csak" megcsalt,meg elhanyagolt a férjem).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!