Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mot tegyek a párom megcsalnikészül?
10éves vagyunk együtt van két kisfiunk és 27 vagyok ő 36,tegnap csináltam egy facebook profilt egy másik nő személyében és simán bele menne hogy lefeküdjenek!
Nagyon el vagyok keseredve! Mit tegyek
Három dolog lehet.
1. Tudja, hogy te írtad, és csak szórakozik veled.
2. Már mással is, máskor is megcsalt, és nem a te álprofilod az egyetlej, akinek igent mond.
3. Nem vette komolyan az álajánlatod, és csak heccből válaszolt nekd, de esze ágába se jutna megcsalni.
Talán elgondolkodhatnál, hogy mi a baj a kapcsolatotokkal?
Ok nélkül senki nem akarja megcsalni a párját.
"Talán elgondolkodhatnál, hogy mi a baj a kapcsolatotokkal?
Ok nélkül senki nem akarja megcsalni a párját."
Ez igen nagy hülyeség, van akinek elég ok, hogy lát egy nöt! Nem minden férfi (meg nö) veszi komolyan a hüséget, alapból olyan természetü, hogy azzal fekszik le, aki hagyja magát
Ha tele van a hasa, és főleg üres a zacsija, akkor nem fog megcsalni...
De már fejezd be a játékot! Egyébként jó eséllyel rájött, hogy te vagy az.
Én is csináltam ilyet és érezte a párom, hogy én vagyok. A közös számítógépeteken csináltad? Ért a géphez? Ha igen a válasz, akkor lebuktál...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!