Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Lányok / hölgyek mit gondoltok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok / hölgyek mit gondoltok, milyen egy tökéletes férj?

Figyelt kérdés

Pár év múlva szeretnék összeházasodni, remélem találok olyan lányt aki számomra egy kincs lesz.

Mit gondoltok mit vár el egy nő a férjétől, mik azok a dolgok amik legjobban boldoggá tesznek egy nőt? :)

Sajnos egyre több a félrelépés, még házasságon belül is.

Én azt szeretném ha a feleségemnek én lennék az egyetlen, aki neki tökéletesés senki más.

Köszönöm a válaszokat!:)

2015. jan. 21. 21:43
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Számomra a férjem a tökéletes pasi. És az is marad ;)
2015. jan. 22. 09:54
 12/15 anonim ***** válasza:

Nincs igazán ilyen lista. Két komoly kapcsolattal a hátam mögött és a harmadikban élve azt tudom mondani, hogy az a bizonyos x vegyszer kell. Mikor szakítottam az előző párommal a legjobb barátom kanapéján sírtam, hogy mi a baj, ha semmi sem baj????

Ugyanis az exem minden tulajdonsággal rendelkezett, amitől ő lehetett volna a tökéletes férj. Mégsem szerettem. A hideg kirázott, ha arra gondoltam vele kéne leélnem az életem. Pedig pont a számomra tökéletes tulajdonságokkal rendelkezett.

A jelenlegi párom viszont életem legnagyobb szerelme. Soha nem éreztem ilyet senki iránt. Az első jel az volt, hogy nem bírtam megmaradni a közelében, mert azonnal rávetettem volna magam. Még 2 méteres távolságból is bizsergett a bőröm tőle. És ez a mai napig így van. Azt hittem a kapcsolatokban normális, ha fél év után kb heti 1-2-re csökkennek a szexuális együttlétek de nem.

Igazán szeretem őt, őszintén. És egyszerűen összeillünk. Pedig ő aztán nem az a tökéletes, akit elképzeltem. És mégis az ő tökéletlensége sokkal jobban megfelel nekem, mint az előző tökéletessége :)

Szóval ne a tökéletes akarj lenni, hanem az akarj lenni egy lánynak, aki nélkül nem akar élni, akkor se, ha nem tökéletes.

Persze van néhány alap dolog:

legyél tiszta, sportos (sörhas nem szexi szerintem), törekvő, tehát ne ragadj meg soha az adott szinten se munkában, se magánéletben, mindig legyen újabb célod, újabb dolog, amit meg akarsz tanulni, stb. Ezen kívül legyél figyelmes. És ami a legfontosabb, és amiben a legtöbb pasi megbukik, kivéve az enyém: ha a nő hisztizik (mindegyik szokott néha), akkor ne csapd rá az ajtót üvöltve, hanem menj oda és szeretgesd meg. Ugyanis a legtöbb hiszti forrása az elhanyagoltság érzése, függetlenül attól, hogy jogos, vagy nem!

2015. jan. 22. 15:57
 13/15 anonim ***** válasza:

Én megtaláltam a tökéletes férjet. Azt aki számomra tökéletes:)

Hogy ez mit takar?

Külsőségekben:

Abszolút az ideálom. Magas 190 centi, 100kg, finoman izmos, de nem kigyúrt, és van egy kicsi pocija amit szintén imádok:) de nem sörhas. A kockás has nekem nem jön be amúgy sem.

Rövid 1,5 centis sötétbarna haja van amit én vágok géppel, szépséges barna szeme, édes mosolya, és borostát hord. Egyébként 25 éves.

Belsőleg:

- a végletekig türelmes, kedves, gyermeki lelkületű, úgy mint én, de ugyanakkor teljes mértékben lehet vele komolyan is beszélni komoly dolgokról.

- Vicces, lehet vele hülyülni, egyszerűen imádni való.

- Emellett hűséges is, ami nekem az egyik legfontosabb egy kapcsolatban a kölcsönös szerelem mellett,és a legritkább erények egyike.

- Lehet bízni benne, lehet számítani rá. És bár úgy tűnik végleg kettesben maradunk, ettől függetlenül örülne ha mégis valami csoda folytán gyerekünk lenne.

- Tehát alapvetően szeretne gyereket, ahogy én is, csak épp úgy néz ki nem lesz.

- Neki természetes volt, hogy egy kapcsolat nem ragad meg félúton, így aztán nem álltunk meg az összeköltözésnél ami manapság divat, hanem összeházasodtunk. Nekem ez fontos volt, és neki is.

- A szexuális életünk tökéletes. Nekem még soha senkivel nem volt JÓ előtte. Ha érted mire gondolok.:)

- Mindent meg lehet vele beszélni, és meg is beszélünk

- Igazi lelki társ: 100%-ig összepasszol a személyiségünk

Nagyjából ennyi:) Megtaláltam benne mindent amit egy férfiban kerestem:), és amit előtte másban nem találtam. 28/N

2015. jan. 22. 20:17
 14/15 anonim ***** válasza:

Ez szubjektív. Pár tipp:

- Ne legyél hímsoviniszta.

- Hagyd őt is dönteni.

- Fogadd el ha nincs igazad.

- Ne akarj uralkodni rajta.

- Ne nézd hülyének, ha nem az.

2015. jan. 25. 00:00
 15/15 anonim ***** válasza:
0%
Papucs.
2015. márc. 13. 21:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!