Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Cak az en ferjem varja el, hogy minden nap meg melegitsem neki az ennivalot, es megteritsek?
Az enyém meg is főz kettőnkre...
Mivel mielőtt összejöttünk, egyedül élt évekig, megtanulta ellátni magát, én meg nem cselédnek kellettem, hanem nőnek, társnak, szerelemnek, jóbarátnak, azaz: együtt csináljuk. Ha valamelyikünk előbb ér haza, akkor ő nekifog a házimunkának. Ha késő este jön mert úgy dolgozik, akkor nyilván én várom kész vacsival, ha én jövök soká, akkor ő, ha mindketten hamar otthon vagyunk, akkor együtt főzünk.
Te választottad ezt az embert....vagy csak hagytad, hogy elkényelmesedjen.
Én amúgy hagynám...akkor ne egyen, ha nem tud megmelegíteni magának 1 tányér kaját. Majd ha elég éhes lesz, megmelegíti magának.
28-as foggalmam sincs hogy lépek ki..àllandoan nyomoz minden kommentem olvassa..azt mondja hogy a xy miatt van..mondtam nemnhisz ha lenne az xy akkor segìtett volna kilépni nem 2éve nem merek mert fenyeget..sok ismerősöm mellett van uj tàrs aki segitett..
de én depis vagyok sehova se jàrok-fer lenne ìgy ismerkedni?nem..depis vagyok az a tipikus csak dolgozni megyek ki meg a gyerekekért..ja vettem egy kutyàt mert sokat voltam egyedül ìgy legalàbb napi 4szer kiviszem..màr nem sportolok màr élni se sok kedvem van..làtja hogy boldogtalan vagyok de nem érdekli azt mondta..az embert ha igy sakkba tartjàk csinàl olyan hülyeséget amit régen elvetett vagy lenézte aki ilyet tett..csinàltam én is sok hülyeséget..de egyedül nekem ez nem megy..
Igen kifelé mintaapa csak a szomszédok akik max halljàk a vitàkat meg a gyerekek siràsàt a ne bàntsd anyàt..ha csöndbe vagyok beletörődöm a sorsomba akkor nincsenek nagy vitàk akkpr csak piszkàlodik a pl.miért nem köszönök neki..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!