Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Cak az en ferjem varja el,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Cak az en ferjem varja el, hogy minden nap meg melegitsem neki az ennivalot, es megteritsek?

Figyelt kérdés
Ha nem melegitem meg, inkabb nam eszik. A gyerekeimnek meg melegitem az etelt, de neha elvarnam, hogy o is kiszolgalja magat. A hazimunkaban nem segit semmit.

2015. jan. 21. 08:38
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
83%

Irigylem azokat akiket a pàrjuk megbecsül nem pénzhozonak meg csicskànak tartja..vannak akik közösen főznek vagy az egyik főz a màsik mosogat..

és nekünk nincs kert garàzs semmi plusz feladata nincs..

itt a nőnek kell butort összerakni festeni vagy festetni butorokat huzogatni stb.pedig sok szabadideje van 4napot megy 4et itthon van..

2015. jan. 21. 09:11
 12/32 anonim ***** válasza:
85%

11: Miért vagy vele?

Ha te csinálsz mindent, jobban is keresel, akkor biztosan megállnád a helyed nélküle is.

2015. jan. 21. 09:14
 13/32 anonim ***** válasza:
73%

#8 "Kérdésed cseppet sem PROVOKATÍV ugye? Te HÁNY edényben melegíted a bablevest?:-)))"

Miért lenne provokatív? Én is mindig egy tányérral melegítek (a mikróban, úgy gyors), csak annyit, amennyit megeszek. Valószínű, a kérdező is így csinálja.

Egyébként igaza van a kérdezőnek, elég kiábrándító érzés lehet. Mondjuk ara kíváncsi lennék, meddig bírná ki, hogy nem eszik.

2015. jan. 21. 09:17
 14/32 anonim ***** válasza:
51%
Nálunk szerencsére nincs ilyen, a vőlegényem felnőtt ember, tud magának vacsorát készíteni ha éppen nem főzök, vagy nem találunk ki valamit közösen, hogy mit vacsorázzunk aznap. Ha szabin vagyok akkor délre mindig meleg étel várja, megterített asztallal, mert van 1 órás ebédszünetük és olyankor hazajön enni, tehát alap, hgy délre mindent elkészítek/előkészítek, és nem 1 órára amikor vissza kell már mennie. De ez nem elvárás, hanem szívesen várom meleg étellel, és együtt megebédelünk. De ha nem vagyok otthon akkor is megmelegíti magának, mivel nyilván, más nem fogja helyette. :D De hétvégén vagy bármikor máskor is megoldja, nem gyerek már, hogy kiszolgáljam meg szedjek neki. Szerencsére sikerült felnőnie. :D
2015. jan. 21. 09:18
 15/32 anonim ***** válasza:
54%

"11: Miért vagy vele?

Ha te csinálsz mindent, jobban is keresel, akkor biztosan megállnád a helyed nélküle is."

Ezt én írtam, de eltűnt a hozzászólás, amire írtam. Akkor már töröljék ezt is, mert így tök értelmetlen és összezavarnak mindent.

2015. jan. 21. 09:21
 16/32 anonim ***** válasza:
83%
10es hehe az előbb még nem az én vàlaszom volt a 9-es :P ja pàrat előttem jelentettetek hogy eltünjön. Radirpok
2015. jan. 21. 09:21
 17/32 anonim ***** válasza:
77%

12-Miért vagyok vele??

Szeretnék vàlni de durvàn fenyeget meg lelmi terrorba tart és a gyerekeket is manipulàlja..ilyet mond nekik "tőlem soha senki nem vehet el"..pedig felajànloztam legyen közös felügyelet stb.nem akar semmit se a gyerek neki az eszköz hogx ottartson..beteg agresszìv hazudozó..(kidobta majdnem a szemem bezàrt a lakàsba hivtam a baràznöm szabaditson ki..)azt mondta előtte is ha làtleletet vetetnék majd azt mondja lefejeltem az asztalt..a gyerekek nem làtjàk belémrug kiteszi a làbàt..de a nagy màr àtlàt rajta a kicsi nem annyira vagy csak fél tőle..màrmint ugy ad puszit hogy előtte az apjàra néz..kiakar rugatni a mhelyenről meg fenyeget legyen 8testőröm mert megtalàl..

csinàltam hülyeségeket a cél érdekébe hogy szabaduljak.. :(

letépte a takarom mondta tőlem nem szabadulsz..

azt mondja egyedül elmehetek a gyereket nem vihetem (én tanulok velük készitek ruhàt mosok ràjuk puvolom a cipőjüket..)

de amint megtudta hogy az uj mhelyemen környékez egy pasi màr fenyeget eltöri kezét làbàt..holott terrorral tart itt és 2éve nincs szex a földön alszok egy vékony matracon..meg szàmonkéri ha csinosabban öltózök hogy miért igy megyek munkàba..holott hiàba keresek jól semmi ruhàt nem vettem kapott göncökbe jàrok..a gyerekeimre költök meg a lakàsra..sporolok..raktam fel facre egy képet hugom alàirta "uj haj uj élet"erre morog milyrn undorito fejem van meg ad nekem uj életet..lefikàz undorito vagyok stb.de elmenni nem enged vagy hogy boldogabb életem legyen màssal..

igazàndiból anyàm se igen segit..este dolgozok igy megkértem jöjjön velem albérletbe..elrendezem a gyerekeket de este ne aludjanak egyedül..

nem tudom hogy mikor merek végleg lépni..(most is egy ilyen beteg férfi dobta ki a gyerekét a 4.ről meg ugrott ki ezzel bàntva az anyàt..)na ő is fenyeget ha a biro nekem is itélné őket ő gondoskodik ne legyenek az enyémek..roluk is ugy beszél mint a tàrgyakról..nem lehet vele békességbe vàllni..közös felügyelet nem jó neki??-és ha lecsukjàk lelki terror fenyegetés miatt??akkor neki jobb az??mutatja a torkàn hogy nekem is végem ha lépek elvàgja a torkom meg a föld alatt lehetek csak boldog..

2015. jan. 21. 09:39
 18/32 anonim ***** válasza:
90%
17-es, ez nagyon durva. Sajnos igen, az ilyen alakokat nem veszik komolyan a rendőrségen és a bíróságon, aztán mindenki meg van lepődve ha bekövetkezik a tragédia. Nem tudom mikor látják be végre a szakértők is, hogy jobb félni mint megijedni, és megelőzhetnék az ilyen elmebetegek kirohanásait. Lehet, hogy a helyedben megpróbálnám felvenni az ilyen fenyegetéseit, (hangfelvétel, vannak olyan diktafonok amik maguktól akkor kapcsolnak be amikor hangot érzékelnek, eldugnám a szobában valahova, az pedig szépen rögzítene mindent) ha bántalmaz akkor lefényképezném, egyelőre magamnak. Amikor pedig elég bizonyíték összegyűlik, akkor megpróbálnék lépni, távoltartási végzést kérni, és eltűnni egyik délutánra, mikorra hazaér. Nem mondanám meg hova mentem és kivel. Bár baromi nehéz, lehet még a városból is elköltöznék, nehogy a gyerekek után menjen az iskolába/óvodába, mert akkor nem vagy előrébb. Pokoli nehéz lehet lépni, meg egyáltalán kitalálni mihez kezdj, hogyan szabadulj. Sajnállak nagyon..:(
2015. jan. 21. 09:47
 19/32 anonim ***** válasza:
100%

[link]

Itt se védték meg az anyàt..irta is az a nővédő eggyesület hogy az apa tudta nem azzal okoz fàjdalmat ha megöli a volt pàrjàt hanem ha a gyerekét..milyen ember aki kidobja a gyerekét?? Én még ha az egyiket nekem a màsikat mondjuk az apnuknak itélnék akkor inkàbb lemondanék csak a két testvér eggyütt nőljön fel..

apànak pedig nem jó a férjem..éjjel hànyt a gyerek alig aludtam ugy mentem dolgozni nappal meg éjszaka is ..de ő elvitte őket a mamàhoz pedig mondtam ne vigye lehet egyszeri hànyàs hogy vmi nem esett jól de lehet virus akkor ott mit csinàl vele??persze ott a mama ugràl főz neki meg nem kell velük foglalkozni..pedig itthon egy gyors kajàt összetudna dobni ő is pl.főz ki spagetti tésztàt üveges szoszt rak rà meg sajtot (ha nem akar daràlthussal bajlodni..ehhez nem kell főzni tudni)..

Igazàndiból tőlem el akarja őket venni holott nem jàr szülőikre sehova..de miota vàlni akarok kitartóan viszi őket ovi suliba meg megy is értük kúlvilàg làtja minta apa..de ha bicaja a gyereknek lukas akkor nem hasznàljàk fél évig amig meg nem csinàltatom vagy ha a roller rossz meg nem szerelem..egy gyerekkel nem csak jàtszani kell..amig kicsik voltak meg ellàtni se tudta vagy palust cserélni..most van kiskutyànk amig nem mehetett le pelusra végezte a dolgàt a nagydologtól ökülődött nem tudta összeszedni inkàbb eldobta a pelenkàt ..

Hova mennék messze??ott nem lenne jól fizető munkàm :(

de ez nem élet mert kötekedik..pl.hazajövök neki miért nem köszönök..aki le akart szurni olloval annak köszönjek??csak azt kommunikàlok vele ami a gyerekekkel kapcsolatos

2015. jan. 21. 10:11
 20/32 anonim ***** válasza:
100%

nálunk ilyen nincs

még a gyerekek is maguknak melegítik meg az ételt ha szükséges ..

még a 4 éves is simán tudja használni a mikrót :-)

szal a reggeli kakaót ö készíti magának persze kis segítséggel :-)

mondjuk érdekes lenne ha addig nem enne nálunk otthon senki sem amíg haza nem érek :-D tuti éhen halna a fél társaság :-))))

2015. jan. 21. 10:57
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!