Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Cak az en ferjem varja el,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Cak az en ferjem varja el, hogy minden nap meg melegitsem neki az ennivalot, es megteritsek?

Figyelt kérdés
Ha nem melegitem meg, inkabb nam eszik. A gyerekeimnek meg melegitem az etelt, de neha elvarnam, hogy o is kiszolgalja magat. A hazimunkaban nem segit semmit.

2015. jan. 21. 08:38
1 2 3 4
 1/32 anonim ***** válasza:
90%

Mindketten dolgoztok? Nem eszik, ha nem szolgálod ki? :D

Akkor fogyózzon :) Senki nem szolgája a másiknak egy házasságban. A munkát pedig megosztással kell végezni. Szívességből, szeretetből megteszünk sok mindent a másiknak, de elvárás ne legyen már ez! Egyértelmű mondjuk, ha vacsorázik a család, akkor mindenkinek megterítek, és az asztalra teszem az ételt, de ha egy ember eszik, annyit csak megold magának, hogy megmelegíti. Persze ha nagyon fáradt, mert mondjuk sokat dolgozik, későn ér haza, én meg nem dolgozok, vagy nem vagyok annyira fáradt, megteszem. De elvárni, hogy kiszolgálják, mint egy gyereket....

2015. jan. 21. 08:49
 2/32 anonim ***** válasza:
92%
ez nem normális. inkább éhen hal mint megmelegítse a kaját??
2015. jan. 21. 08:50
 3/32 anonim ***** válasza:
32%

Én ezt nem várnám el, a rendszeres szexet,csókot összebújást igen de arra mindig jön a duma, hogy fáradt.

Ilyenek a nők...

2015. jan. 21. 08:51
 4/32 anonim ***** válasza:
94%
Együtt terítünk, sokszor együtt készítjük az ételt, de mivel nem várja el, én szívesen kiszolgálom, időnként meg ő engem. Mosogatás felváltva van, mert az nagyon utálom. A többi házimunka az enyém, cserében övé a kert. De egyébként ha muszáj (pl. elutazom) akkor ő is meg tud csinálni mindent.
2015. jan. 21. 08:51
 5/32 anonim ***** válasza:
100%
Nem várja el,de megteszem,együtt melegítem a gyerekekével.De sokszor ő készít vacsorát,így fordítva is működik.
2015. jan. 21. 08:52
 6/32 anonim ***** válasza:
64%

"A gyerekeimnek meg melegitem az etelt, de neha elvarnam, hogy o is kiszolgalja magat."

Kérdésed cseppet sem PROVOKATÍV ugye? Te HÁNY edényben melegíted a bablevest?:-)))

2015. jan. 21. 09:04
 7/32 anonim ***** válasza:
80%

"szexet,csókot összebújást igen de arra

mindig jön a duma, hogy fáradt.

Ilyenek a nők..."

Elárulom, h csak akkor fáradt, ha veled kell :)

8/32 anonim ***** válasza:
100%
Nem várja el, ha nem érek rá megcsinálja magának, de nekem nem fáradtság vacsit készíteni neki, mikor hazaér a munkából.
 9/32 anonim ***** válasza:
54%

Az enyém is ilyen..karàcsonykor is takaritottam főztem mosogattam fàt dìszitettem..és nem tudott magànak meriteni..nem melegiteni meriteni..

Megcsinàltam mindent amig itthon voltam a gyerekekkel..de megkaptam mikor nem talàltam munkàt hogy eltartott vagyok..most jol keresek jobban mint ő..de itthon is nekem kell dolgoznom meg mhrlyrn meg a gyerekekkel tanulni rendezni őket..elvàrja mindent én fizessek szülinap karàcsony gyerekek sportoltatàsa ovi suli fényképek tisztasàgi csomag iskolàztatàs..most kell mindenből màsodik félévet fizetni..porszivot kell vennem a mosogép is szarakodik..közbe leadok havi 80ezer körül és még jól lehúz hogy ennyi mindent én fizetek pluszba..csak nekem ne maradjon félretett pénzem..azt élvezte amìg anyagilag tőle függtem..most anyagilag nem függök most zsarol ne tudjak kilépni a hàzassàgból..màst okol de semmibe nem lehet vele kompromisszumot kötni nem segit be semmibe..ha néha elmosogat veri a mellét..igen??itt lakik..lakotàrsnak is rossz..azt se tudja hogy kell a fürdőkàdat kimosni..anyagilag rendesen lehúz..

2015. jan. 21. 09:08
 10/32 anonim ***** válasza:
18%

9-es hmm pedig én nem vagyok ilyen, ugyanúgy szeretem vele is csinálni, meg a sportos szeretőmmel csak annak sajna már 1 éve vége van :P

Akkor lehet a gyerek sem tőlem van?? :D 37/F

2015. jan. 21. 09:08
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!