Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Egy férfit nem elég megszerezn...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy férfit nem elég megszerezni, hanem meg is kell tartani. De hogyan?

Figyelt kérdés
2015. jan. 17. 12:52
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
65%

Jó szex-szel. Legyen változatos, bevállalós, nyitott és persze sok. bár sztem inkább a minőségen van a hangsúly, mint a mennyiségen. Heti 3-4 pl. elég, hogyha a csaj gyarkan tud újat mutatni :D

És az se árt ha jól néz ki, ad magára, ápolt igényes: sportoljon, nőies öltözködés, ápolt haj, smink. Otthon se hanyagolja el magát. Ha eljár vmit edzeni, futni, párszor a héten az már elég ahhoz hogy az alakját megtartsa. Néhány nő rettenetesen elhanyagolja magát egy kapcsolat alatt, elhízik, a nőies kinézetről, öltözködésről trampli mode-ra vált. Ők ne csodálkozzanak, ha nem tudnak megtartani egy férfit.

Ne legyen unalmas.

Sok közös program, új dolgok kipróbálása, utazás, legyen meg mindig a beszédtéma, legyen nyitott. Ne veszekedjen folyton, de legyen saját véleménye. Ne akarjon folyton otthon ülni és TVt nézni.

2015. jan. 17. 13:48
 12/20 A kérdező kommentje:
11#. Az én párom pont azt szeretné, hogy hízzak mivel 160 cm vagyok és 47 kg. Sőt programokat sem igényel.
2015. jan. 17. 13:53
 13/20 anonim ***** válasza:
100%
Nokent egyetertek egy elottem szoloval, hogy fontos hogy mindig adjunk magunkra, ugy amikor mikor meg csak randiztunk. Ne okozzunk csalodast hazudozassal es adjunk szabad teret a parunknak. De ez fontos a ferfiak reszerol is es nem csak a beetetos idoszakban, hanem utana is. Mindig jo felidezni a kapcsolat elejet, amikor mindket fel igyekszik a tenyeren hordozni a masikat.
2015. jan. 17. 14:00
 14/20 anonim ***** válasza:
39%

Hát akkor hízz. De pont ilyenkor fontos a sport, hogy ne egy háj legyél a végén, hanem szép formás. Csak meg kell nézni, hogy mit sportolj, ahhoz h a kellő helyen domborodj.

A programokat nem igényli, attól még csinálhattok vmit. Én is marha lusta vagyok és nagyon nehezen veszem rá magam néha h kimozduljunk. Mégis az ilyen utazásokból, közös programokból lesznek a legjobb közös emlékek, nem az otthon ülésből. Meg pl. nehezen vettem rá magam h a barátnőmmel elmenjek futni, de mostmár szinte mindennap futunk és ez sztem egy nagyon jó közös program ami a hétköznapjainknak is ad vmi motivációt meg egyéb jó hatásai is vannak. Pl. növekszik a tesztoszteron és ha hazaérünk gyakoribb a szex.

2015. jan. 17. 14:07
 15/20 anonim ***** válasza:
60%

hmm nemrég volt egy valaki, akit nagyon szerettem volna, sőt, úgy tűnt, ő is engem, aztán meg hirtelen mégsem. próbáltam mindent én is, tanulni, hogy mi lenne a jó, mit rontottam el, hogy kell bánni a férfiakkal, stb, de nem sikerült.

most meg van egy barátom, akinek úgy vagyok jó, ahogy vagyok, nem kell semmi extrát csinálnom, csak alapjáraton önmagam lenni, és mindig odáig van értem, mindent szeret, ahogy vagyok, amilyen vagyok. nem is nagyon tudnék olyat csinálni, hogy kiábrándítsam magamból.

tehát szerintem egyszerűen a partnertől függ hogy szeret-e. nem tudsz olyat csinálni, hogy valaki valami kommunikációs trükk, stb. miatt melletted maradjon, aki egyébként el akarna menni.

2015. jan. 17. 14:07
 16/20 anonim ***** válasza:
12%

Na igen, igy kell megfogni a magyar pasikat...:D :D :D :D

Nekem ezért nerm kellenek, mert igénytelenek (tisztelet a kivételnek:D)

2015. jan. 17. 14:12
 17/20 anonim ***** válasza:

14:12-es, nem tudom, nekem írtad-e, (én az előtted lévő válaszoló vagyok), de nekem spec. pont nem magyar a barátom, és az a másik férfi sem, akiről írtam. külföldön élek.

az, hogy önmagamat kell adnom, egyáltalán nem jelenti azt, hogy semmit sem csinálok, mivel önmagamban is vagyok valaki, vagyok valamilyen, és csinálok dolgokat. csak nem kell a másik igényeit gondolatolvasás és praktikák útján kitalálnom, és ahhoz idomulnom, hanem tudja értékelni azt, amilyen vagyok saját magamtól, természetesen.

2015. jan. 17. 14:24
 18/20 anonim ***** válasza:
Olyan férfit (nőt) nem érdemes "megszerezni", aki nem akar magától veled lenni, miután megismert. A kapcsolatot ápolása is kettőtök feladata, mert nyilván mindketten boldoggá szeretnétek tenni a másikat. Ha neked kell őt csábítgatni, akkor úgyis le fog lépni, amint jön valaki, akiért hajlandó keresztbe tenni egy szalmaszálat.
2015. jan. 17. 14:36
 19/20 anonim ***** válasza:
Senkit nem szoktam "megszerezni", és még a kutyát sem "tartom".
2015. jan. 17. 14:42
 20/20 anonim ***** válasza:
törölheted 16-os! Akkor sem kellesz nekünk! Annyira senki nincs itt megszorulva:-)))
2015. jan. 17. 14:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!