Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan beszéljem ezt meg a férjemmel? Már nem tervezünk több gyereket és szeretném, ha elköttetné magát.
3 gyermekünk van. Már pár éve is felmerült a dolog, de ő elzárkózott előle. Most viszont már ott tartok, hogy védekezés mellett is minden hónapban rettegek, hogy terhes vagyok-e vagy sem. Én már mindent megtettem, amit tudtam, de mi szinte minden hibaszázalékba beleestünk, így azt hiszem érthető az aggodalmam. Ha nem lépünk valamit, félek, a házasságunk is rámehet, mert már rettegek az összebújásoktól.
Fogalmam sincs hogyan hozzam fel neki az ötletet, ha neki önként meg sem fordult a fejében.
#58, tudod, ha egy nőnél múlik el a libidó, attól még tud szexelni, azt hiszem (- bár a páromé inkább fokozódott, amióta tablettát szed, úgyhogy biztosan nem tudom:))))
Ha egy férfinál... hát.... márpedig az az általad megtapsolt műtét leggyakoribb mellékhatása, úgy sacckb 10% gyakorisággal... és akkor mi lesz? A nő majd szépen szolidárisan aszexuálisan leéli az életét, vagy???
barátnom megbeszélte a férjével, náluk is 3 gyerek van, a férje simán belement.
részletekbe nem ment bele, hogy hogyan is hozta fel a témát, de azota is ezzel viccelodnek ( a pasi is) hogy náluk tuti nem lesz már gyerek.
Egyesek nagyon tudatlanok
kihereles???? ezen jot nevettem
nnincs hatasa a libidora egyszeruen vaktoltennyel lo a ferj.
Es ha mar nekem van negy gyerekem esze agaban sem lesz masnak meg egyet kesziteni
Én fel sem fogom,hogy kérhet valaki ilyet egy olyan embertől akit szeret. Ami jobban kiakaszt,hogy milyen sokan pártolják ebben a kérdés feltevőjét! Mi jogon gondolja azt hogy rendelkezhet egy másik ember felett!?
Lehet most úgy gondolja,hogy nem akar,de mi van ha a feleség megpattan egy másik faszival? Akkor utána már ne legyen lehetősége mással családot alapítani, mert a suttyó exfelesége az elköttetést kihisztizte? A másik mi van ha a feleség esetleg nem lelép,hanem meghal? Ki az a nő akivel tudna új kapcsolatot kialakítani ha elvan köttetve? Van olyan aki összejönne vele? Jól teszi a férjed,hogy nem megy bele, hihetetlen hogy valakinek van pofája ilyet kérni....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!