Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek mi jelenleg a legsúlyosabb párkapcsolati problémátok a párotokkal?
Olyan se veled se nélküled kapcsolat(házasság). Folyton veszekedünk vmi miatt (apróságokon). Vagy fáradt és akkor elég ingerült tud lenni....
A szexel sosem volt gond, a gyerek születése után meg még jobb lett. Minden nap kell dolgoznunk a kapcsolatunkért, néha nehéz, de megéri :)
elozo dobd ki a fenebe lusta here aki masokon eloskodik
Ennel csak jobbat kapsz
Megcsalt még régen,és ezt nem tudom megbocsátani.
Lusta a háztartásban,egy széket nem tolna arrébb.
Herdálja a pénzt,rengeteget cigizik,emiatt olyanokon spórolok amiken nem kellene.Önző,csak magára gondol.
Kevés a szex,mennyiségben is,meg minőségileg is,már lassan hirdetést kéne feladnom,hogy valaki rendesen megcsináljon...
SÖR :-(
Napi 4-8 korsónyi... majdnem minden nap.
De próbálom elfogadni így (még ő maga is bevallja, h alkoholista (?) ) mert más problémánk nem nagyon van az anyagiakat leszámítva.
A szex szuper /még 11 év és egy gyerek után is/, nem nőzik, nem jár el sehova, mindent megcsinál amire kérem, az összes pénzét hazaadja, csak sokat sörözik esténként... Pedig tudja, h nagyon zavar.... :-(
Ezért biztos a pokolra kerülök, de mikor ilyeneket olvasok nem kis elégtételt érzek. Engem mindig megszóltak, a mai napig is kapom mindenfelől, hogy micsoda szörnyűséges ember vagyok, amiért nem akarok párkapcsolatban élni. Mindig mindenki elmondja, hogy az milyen csodálatos, meg anélkül nem lehet teljes az életem. Kivétel nélkül mindenki elmondja azt is, hogy a párja a legjobb ami csak történhetett vele. Ez akkor különösen vicces, amikor olyan mondja, aki már korábban is elmondta párszor, csak mindig más pasi állt az oldalán. Illetve csajos összejöveteleken, amikor az este 90%a arról szól, hogy kinek milyen szörnyű az élete, és hogy ennek mekkora részért felelős párja, a maradék 10% meg arról, hogy engem próbálnak meggyőzni, hogy kerítsek magam mellé valakit...
Jöhet a lepontozás, meg a 'maaaajd megbánod' szöveg. :)
Egyfolytaban valamit felujit koszol porol fest a lakasban.
Evek ota keszul a furdoszoba mar nagyon unom
szerszamok festekesvodrok nappali kozepen konyhapulton pedig elektronikat hegeszt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!