Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek mi jelenleg a legsúlyosabb párkapcsolati problémátok a párotokkal?
más-más országban akarunk élni, és nem biztos, hogy sikerül dűlőre jutnunk.
de ettől igazából nem lesz köztünk feszültség, csak nem tudjuk, mi lesz.
Anyósjelölt probléma.
2 éve vagyunk együtt, 1 éve együtt élünk a párommal 250 km-re külön albérletben. "Anyós" nem tudja feldolgozni hogy még nem kérte meg a párom a kezem. Szerinte nagyon megalázó, hogy nem vőlegény-menyasszonyként élünk együtt (neki ez nem fér bele a vallásos erkölcsébe) + már unokát akarna (én 23, párom 27 éves).
Folyamatosan ezzel terrorizál bennünket és ez nagyon megkeseríti az életünket. (naponta felhívja a párom, hogy hol látott szép gyűrűt vagy csak hogy elmondja neki, hogy már régen meg kellett volna tartani az eljegyzést, mert így pletykálnak a faluban) Nagyon manipulatív nőszemély és áskálódik.
Nekünk ha vitánk van, akkor 90%-ban amiatt van, hogy a párom ha valami miatt feszült, akkor idegességében hajlamos velem is elég bunkó módon beszélni. Szerencsére mindig bocsánatot kér, mikor lehiggad...
Kedves 6-os, ne haragudj, hogy megkérdezem, de valami orvosi módszer nem segítene rajtatok, vagy esetleg örökbefogadáson nem gondolkodtatok?
A takarítás, de nem olyan szempontból, ahogy ez általában egy kapcsolatban lenni szokott, mert nálunk én vagyok nő létemre a kupis..... Igyekszem figyelni a rendre, de valahogy mindig elhatalmasodik felettem.
A párom egy nagyon precíz mérnök ember, aki nagyon szereti a rendet és a tisztaságot, soha nem kell utána pakolnom, gatyákat szedni, de néha az őrületbe kerget a pakolásával.... Én meg őt, amiért nem annyira szeretem, ha minden az élére áll.
Ez a fő gond közöttünk, de 8 és fél éve együtt vagyunk, 4 éve együtt is élünk, és ezt a takarítás dolgot leszámítva nincs más párkapcsolati problémánk szerencsére.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!