Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kötelességem elvégezni a házimunka felét akkor is, ha a férjem mániákus?
Napi szinten porszivózás meg ablakpucolás az már beteges !
Mi is rendet tartunk itthon, lehet azt nem folyton sikálgatások nélkül...
Jaj de imádnék egy ilyen férjet :)
Van, ami túlzás egyébként, de vannak olyan dolgok, ami szerintem is tök normális, sőt szükséges. Pl. cipőket megpucolni minden este, ablakokat letörölni minden héten, kétnaponta felmosni.
Én biztos megmondanám neki a helyedben, hogy neked nincs igényed nagyobb tisztaságra, mint amennyit magadtól megcsinálnál, és hogy ne kényszerítse rád az ő normáit. Nyugodtan takarítson, ha annyira sok benne az energia a nap végén. Ha ezek után is kiakad rád, és lusta dögnek nevez, akkor ajánld fel, hogy elmész vele egy pszichológushoz, mert tényleg nem normális, hogy munkából és házimunkából álljon valaki élete. Márpedig, ha rajta múlik, ilyen lesz mindkettőtök élete.
Nekem a rendre, barátomnak a tisztaságra van nagyobb igénye, mi így osztjuk el a munkát, és nem nevezzük lusta dögnek a másikat, amiért nem ugyanazok az igényeink.
A férjed csak úgy érzi jól magát ha sterilnek látja a környezetét. Sokan vannak így. Egy barátnőm például képes egy héten háromszor függönyt mosni. Ugyan azokat a függönyöket, mert szerinte gyorsan porosodik.
Gondolom téged nem zavarna ez a mániája, ha nem érzelmi zsarolással próbálkozna téged is befogni a végeláthatatlan sika-mikába.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!