Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Ki dolgozik többet?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ki dolgozik többet?

Figyelt kérdés

Adott egy házaspár.

A férj nem dolgozik, munkanélkülin van, de ez az első ilyen év, amióta lediplomázott, még sosem volt munkanélküli.

A feleség sem dolgozik, tanul, de neki nem jár a munkanélküli. Ő még sosem dolgozott. Ellátja a teljes háztartást, és teljes mértékben kiszolgálja a férjet. Emellett hobbimunkát végez, amit azzal keres, megy a közösbe.

Ki dolgozik többet? Kinek lenne joga magára is költeni?

Mint tudjuk, a házimunka nem munka, ahogy a hobbi sem, mert hiába hoz pénzt, az csak hobbi.

Ki végez értékesebb munkát?

2015. jan. 12. 17:49
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
93%
Ha azt írom, hogy költsd magadra, akkor huszonegyedszer már nem fogod megkérdezni?
2015. jan. 12. 17:52
 2/17 anonim ***** válasza:
86%
"Kinek lenne joga magára is költeni? " Az ilyet sose értettem, egy házasságban minden közös, nincs enyém, tiéd, meg kinek van joga többet költeni.
 3/17 anonim ***** válasza:
91%

Magára szerintem mindenkinek joga van költeni egy házasságban. Nem Kft, hogy a főkönyvben kelljen vezetni a kiadott osztalékokat.

Ha már patikamérlegen van a két fél "értéke", akkor ott alapjaiban kezd repedezni a házasság...

4/17 anonim ***** válasza:
6%
lyrie.....?
2015. jan. 12. 17:55
 5/17 anonim ***** válasza:
31%

Ahogy kiveszem az írásodból a férj nem dolgozik, hanem várja, hogy kiszolgálja a feleség?

Szerencsétlen feleség meg tanul, a hobbijaiból készült dolgokat eladja (ezzel plusz pénzhez jut), házimunkát végez és lesi férje sóhajait?

Ha így nézzük akkor a feleség (mint ahogy te is sejtetted).

Szerintem jobb lenne takarékoskodni, ha véget érne a munkanélküli segély.

2015. jan. 12. 17:56
 6/17 anonim ***** válasza:
76%
Két munkanélküli mi a fenét akar elkölteni????
2015. jan. 12. 17:57
 7/17 anonim ***** válasza:
72%
Kik tudják, hogy a házi munka nem munka? :D Vagy a hobby munka nem munka? :D Szerintem azok is igen is munkának számítanak. Milyen közösről van szó? A munkanélküli segélyről, amit a férj még egy kis ideig kapni fog? Hogyhogy ki végezz értékesebb munkát, ha egyszer a férj semmit se csinál jelenleg csak felveszi a segélyt? És mi az, hogy kinek lenne több joga magára is költeni bármit is? Ez mióta jogi kérdés? Ilyen hozzáállással és felfogással az egész kapcsolat úgy ahogy van halott ügy!
2015. jan. 12. 18:03
 8/17 anonim ***** válasza:
79%

A házimunka nem munka? Na ezt a szöveget nem szeretem. Ilyet vagy az mond aki sosem takarít vagy az, akinek kis lakása van és / vagy nincs igénybe véve és hetente - kéthetente végez egy kisebb takarítást vagy pedig az, aki csak azt HISZI hogy megcsinálta, miközben felületes. Aa teljesség igénye nélkül írtam ezt a pár sort, csak hogy ezt az egyet említsem.

Nálunk itthon nincs olyan hogy az egyiknek fél szelet kenyérrel több jár, mert többet keres. Mindketten reggeltől estig tesszük a dolgainkat; saját magunkért, egymásért és a gyerekekért. Mindig az kap valamit, akinek szüksége van rá. Semmi gond nincs az " enyém - tiéd " felfogással - amennyiben az ember nem akar családot.

Hogy nálatok ki végez hasznosabb munkát, azt még a leírás alapján sem lehet megmondani. Az mondjuk már elég gáz ha ilyen felmerül...

2015. jan. 12. 18:27
 9/17 anonim ***** válasza:
100%
Joga mindenkinek van magára költeni. A háztartást vezetni nem "munka", mert azt mindenki csinálja, a saját életvitele érdekében. A munkanélküli segély meg a "hobbi" bevétel között én nem tennék semmi különbséget, mert túl sokat egyik sem ér. De ha valamelyikőtök "értékesebb" munkát szeretne végezni, akkor menjen és keressen. Örökké úgysem élhettek segélyből.
2015. jan. 12. 18:27
 10/17 anonim ***** válasza:
100%
Miből élnek? Mit akar bármelyik is magára költeni?
2015. jan. 12. 18:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!