Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti hogyan választottátok ki, milyen szempontok alapján, hogy hol telepedjetek le Mao-on belül?
Hamarosan lakásvásárlás elé nézünk,de még egyelőre csak nézegetjük,hogy hova lenne érdemes költözni.
Anyósom már pedzegeti,hogy költözzünk a községükbe.
Ők Komárom-Esztergom megyében laknak. Sajnos a munkalehetőség is kevés,mert Esztergom és Dorog is anyagilag rossz helyzetben van,tele adóssággal.
Mi még nagyon fiatalok vagyunk,szeretnénk élni és ott a környéken semmit nem lehet csinálni, Esztergom is ki van halva,semmi élet még hétvégén sem. Egyébként most Budapesten lakunk albérletben és itt is dolgozunk is. Mindenképpen Pesten dolgoznánk továbbra is.
Ott olcsóak a házak,de amint írtam munkát alig talál az ember. Ráadásul a szüleim Pesten laknak,akkor meg tőlük lennénk távol,szóval valami köztes megoldást szeretnénk.
Ti hogy döntöttetek anno?
Tudom rengeteg szempontot kell számításba venni. Vidékben is gondolkozunk, igazság szerint Göd is felmerült.
Égnek áll a hajam, ha valaki Mo. helyett Mao-t ír...
Egyébként Pesten dolgoztok, ott éltek, akkor nyilvánvalóan ott kéne maradni, mert az inga -habár x időnél még élhető- sosem jó.
Azért, mert az ő szülei Esztergom környékén laknak, azért nem kell a:
- Te szüleidet otthagyni
- A munkátokat otthagyni
- A meglévő lakásotokat otthagyni. (Oké, nemsokára költöztök.)
néztem is, hogy mi az a Mao, valami távol-keleti ország, amiről még nem hallottam?
Nyilván Budapest, sehol máshol nem laknék Magyarországon belül.
Hát én mivel nem tudok németül, nekem nem kell az osztrák határ.
Utolsó, igen, Brassó gyönyörű, az egyik kedvenc városom:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!