Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van szerintetek, hogy egy férj nem költ a feleségére?
Munkatársam férje nagyon jól keres. Ennek ellenére a munkatársamnak szakadt a kabátja, nincs egy normális csizmája, ami van azt heti 1-2x pillanatragasztóval "javítgatja".
Tudom, hogy sok helyen van külön kassza. De ez is normális? Vagy csak nekem furcsa?
Szerintem az a normális, ha a férj nem költ a feleségre, elvégre a feleség nem a gyereke, hanem (elvileg) felnött ember, és meg tud venni magának mindent, ami szerinte szükséges.
Ha meg egymás közt nem tudnak megegyezni a pénz terén, az megint más téma.
"A saját pénze elmegy a rezsire meg a bevásárlásokra. Pluszkiadásokra a férjétől kéne kérnie."
ITT egész más baj van, ahol az egyiknek "KÉRNIE" kell a másiktól pénzt, az nem házasság, és nem normális párkapcsolat. Föként, hogy csak az egyik (akinek kevesebb a jövedelne) fizeti az összes közös kiadásokat.
Kifogás. Ha kell neki, elmegy és vesz egy csizmát, ennyi.
Amúgy nem értem, ő fizeti a rezsit meg a kaját is? Kissé zavarosnak tűnik, a férj akkor mire költ?
De mindegy is, munkatársad felnőtt ember, ha csizma kell neki, megveszi, max nem vásárol be. Ha meg hagyja magát megérdemli.
A saját pénze elmegy a rezsire meg a bevásárlásokra. Pluszkiadásokra a férjétől kéne kérnie.
Ebben az esetben a nö egy idióta!!!!!
A helyében megvenném a szükséges dolgokat magamnak, a közös költségeket meg vagy a férj fizeti, vagy elosztják a jövedelmek arányában.
Lehet, hogy a jo kereso ferj is szakadt ruhaban jar.
Vannak akiket nem erdekli, sprolnak, igenytelenek vagy masra koltik a penzt ami a te szemedben szuksegtelen is lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!