Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tud egy nő annyira megbolondítani egy férfit, hogy anyagi gondok esetén annak minden eszébe jut, csak az nem, hogy a feleségét dolgozni zavarja?
Az ő dolguk lenne, és eszünkbe nem jutna beavatkozni az életükbe, ha nem a szüleimtől várnák, hogy anyagilag lehetővé tegyék nekik, hogy ezen a felálláson ne kelljen változtatniuk.
Olvasd el a kommenteket is.
a szülők helyében nem fogadnám az asszonykát én sem.
gondolom, hely sincs annyi, meg nem tudjátok őket eltartani.
meg kell mondani, hogy oldják meg maguk.
nekem is van egy ismerősöm, aki képtelen dolgozni, hasonló alkalmi munkákból tengődik. én nem értem az ilyen hozzáállást.
Hat ez nehéz kérdés. Ha tényleg beteg mentálisan, akkor segíteni kell neki. Tesóddal beszéltél mar erről? Nem támadó hangnemben...o mit mond?
Másrészt meg vannak tényleg ilyen lusta emberek. Tesom barátnője 9 évig nem ment el dolgozni! Érettségije sem volt, megis derogalt neki az irodai melón kívül minden, oda meg persze nem vettek fel. Végül protekcióval sikerult bejuttatni szalagmunkara, ahonnan meg kirúgták...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!