Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Nem bízom a páromban, pedig...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem bízom a páromban, pedig nem ad rá okot! Hogy változtassak ezen?

Figyelt kérdés
A kapcsolatunk elején átvert,szakítottunk,de később újra összejöttünk.Azóta egyfolytában bizonyít,de nem tudok benne megbízni azóta sem.Folyton agyalok ha nincs itthon.Nem birom már ezt,mit tehetnék?
2015. jan. 8. 20:48
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
0%

"nem ad rá okot" -> "megcsalt"

Ez csak nekem ellentmondás? Nyilván nem bízol benne ez után.. Ha még vele vagy, az már a te bajod.

2015. jan. 9. 10:38
 22/30 anonim ***** válasza:

Az eredeti kérdésre a válaszom:

Bár nem tudom, mikor történt a dolog, de ha szereted a párod, adj időt magatoknak. A bizalom -tapasztalatból mondom- nagyon nehezen jön helyre, de helyrehozható.

(Nem kell a végtelenségig várni. Azt, hogy fel tudod-e dolgozni valaha, azt magadban biztosan érzed.)

Illetve az nem derült ki, mióta "bizonyít" és hogyan, de nyilván neki is fontos a kapcsolatotok, különben már nem lenne Veled. Ha ő tényleg megbánta a dolgot, és mindent megtesz a kapcsolatotokért, akkor Neked is "tenned kell" érte, még ha nehéz is.

Azzal, hogy megbocsátottál, elfogadtad hogy mit tett és eldöntötted, hogy helyrehozod a kapcsolatotokat. Kezdetben még talán a heves érzelmek miatt, de hosszabb idő eltelte után nem szabad egyik félnek sem "áldozat"-ként részt vennie egy kapcsolatban.

Hogyan változtass? Beszélgessetek sokat őszintén, mindkettőtökről. Ezt csak együtt tudjátok helyrehozni.

2015. jan. 9. 12:18
 23/30 A kérdező kommentje:

"nem ad rá okot" -> "megcsalt"

amióta kibékültünk,nem ad rá okot!

Istenem,mi lenne ha végigolvasnátok mielőtt itt okoskodtok????

2015. jan. 9. 13:45
 24/30 anonim ***** válasza:
Látod kérdező, és még rám mondják, hogy én nem tudok olvasni. :D Tény, hogy nem írtad, de azért az átverés szót, mint olyat nem olyan nehéz kitalálni, hogy megcsalásról lehetett szó, innét szedtem. Lehet én "kitaláltam", de legalább elbírom olvasni azt, amit a kérdező írt, sőt értelmezni is tudom azt, pl. ahogy írta is totál egyértelmű, hogy utólag nem ad rá okot a párja.
2015. jan. 9. 14:01
 25/30 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen,végre valaki átlátja a helyzetet.
2015. jan. 9. 14:03
 26/30 anonim ***** válasza:
Jézusom 0%-os lett a válaszom??? Nem nagyon hat meg általában, de azért ez durva. Semmi rosszat nem írtam. Leírtam, ha nem tudsz továbblépni a dolgon, akkor szakítsatok, ha meg igen, akkor ne gondolkodj rajta feleslegesen.... Ezen mit kellett lepontozni. Nem vagytok normálisak, komolyan.
2015. jan. 9. 14:08
 27/30 A kérdező kommentje:
Én nem pontoztam le senkit!
2015. jan. 9. 14:32
 28/30 anonim ***** válasza:
26: tojd le, én 48%os vagyok és sokan csak azért szavaznak le, mert ennyi a %om, még meg is jegyzik, hogy mire mit írok az már itt a gyikon egyeseknek úgy fest egyáltalán nem számít.
2015. jan. 9. 16:54
 29/30 anonim ***** válasza:
48%
Szerintem teljesen természetes, hogy nem bízol benne. Mikor a kapcsolatotok kezdődött, és ő is rózsaszín ködben kellett volna, hogy ússzon, egy másik nővel kavart, miközben szemrebbenés nélkül a szemedbe hazudott. Lehet, hogy nem ad okot a bizalmatlanságra azóta, de ilyen mesteri színjáték után hogy hidd el 100-ig, hogy nem ismét csak játszik veled? Lehet szeret, és a megnyilvánulásai valósak, de ez nem zárja ki azt, hogy van egy másik "énje", ami azóta is más nők után sóvárog, és előbb-utóbb lépni is fog, ha azóta nem is tette. Az ember nem ok nélkül bizalmatlan, öntudatlanul is így védi meg magát olyan helyzetben, ahol érzi, hogy sérülhet. Ha ő mindent megtett, hogy visszaállítsa a dolgokat, de ez kevés, akkor mindig is kevés lesz. Ne erőltesd ezt a kapcsolatot, az önmegerőszakolás helyett inkább tanulj meg leválni róla. Nem ő az a férfi, akire vágytál, mert ha ő lenne, akkor nem csalódsz benne.
2015. jan. 9. 17:24
 30/30 A kérdező kommentje:
Utolsó,maximálisan egyet értek veled!Pontosan ez jár mindig a fejemben,hogy van egy másik énje és ugyan mikor bújik elő belőle.Gyakorlatilag két éve igy élünk.Ő nem szenved,mint ahogy itt irták páran,nagyon is boldog,és nem akar elengedni,engem viszont felőröl ez az egész!Köszönöm a válaszokat!
2015. jan. 10. 05:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!