Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Nem bízom a páromban, pedig...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem bízom a páromban, pedig nem ad rá okot! Hogy változtassak ezen?

Figyelt kérdés
A kapcsolatunk elején átvert,szakítottunk,de később újra összejöttünk.Azóta egyfolytában bizonyít,de nem tudok benne megbízni azóta sem.Folyton agyalok ha nincs itthon.Nem birom már ezt,mit tehetnék?
2015. jan. 8. 20:48
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
16%

Nem, nem csak a párja oldalát nézem. Nem értem hogy hogy képes valaki így megalázni magát.

Kérdeztem...miért vagy vele kérdező?! Ha nem bízol benne, hagyd el. Jobb lesz neked.

Mintha ez utóbbi mondat mellett mindannyiszor elmennétek.

Hogy változtass?! Fejben dől el. Szereted? Vele akarsz lenni? Akkor bízz benne. Kockáztass. Ha ez nem megy, akkor felesleges.

És nem, nem csak a párja oldalát nézem. Ha ezt látod, akkor nem tudsz szöveget értelmezni.

2015. jan. 8. 21:43
 12/30 anonim válasza:
66%
mondjuk az sem mind1 mennyi idő telt el az első csalódás óta...
2015. jan. 8. 21:43
 13/30 anonim ***** válasza:
61%
És az sem, mivel verte át a párja.
2015. jan. 8. 21:50
 14/30 anonim ***** válasza:
31%

Hiába bunkózod le kérdező, az 5-ösnek igaza van.

A megcsalás igen, csúnya dolog, én magam is elítélem, de neked megvolt a lehetőséged elküldeni a francba az illetőt, mégsem tetted. Miért utólag rinyálsz, hogy nem bízol benne? Mégis mit vártál mi fog történni? Kibékültök és minden happy lesz? Ha lenne egy kis sütnivalód, tudhattad volna, hogy a bizalom sose lesz a régi ilyen esetben.

Ha nem tetszett hogy átvert akkor ott kell hagyni és le van zárva a téma. De te elvárod hogy pitizzen és bizonyítson hosszabb időn keresztül, ne csodálkozz ha pl megunja.

Azért a megalázásnak is van határa, még akkor is ha ő bántott téged.

Ha nem bízol benne, hagyd ott, de ne várd el hogy hason csússzon. Nem kellene túlzásba vinni...

2015. jan. 8. 21:54
 15/30 anonim ***** válasza:
35%

A szeretet miért függ össze azzal, hogy eljátszották a kérdező bizalmát? Nyilván, azért van vele, mert megbocsátott neki, és szereti, és nyilván bízni is akar, és nyilván azért tette ezt a kérdést fel, mert vergődik. De ettől még nem a párja a szerencsétlen. Az a minimum, hogy jobban kell bizonyítania, ha tényleg megbánta a párja.

Nem mindjárt olyan tanácsokkal kellene, hogy akkor legyen vége, tehet vmit a kérdező is, pl. hogy ne kattogjon annyit, mert úgy sose dolgozza fel a megcsalás fájdalmát, ha azon túl jutott és még mindig nem megy a bízás akkor valóban végének kell lennie.

2015. jan. 8. 21:59
 16/30 anonim ***** válasza:
47%

14: "Azért a megalázásnak is van határa, még akkor is ha ő bántott téged."

Úristen..., egyenlőre a párja alázta a kérdezőt meg a megcsalással, nem ő azzal, hogy bizonyítania kell. Itt tényleg ennyire mindenki totál fordítva gondolkozik mindenben? Hihetetlen!

2015. jan. 8. 22:01
 17/30 anonim válasza:
66%
most akkor megcsalta vagy nem? mert átverni sokféleképp lehet....
2015. jan. 8. 22:08
 18/30 anonim ***** válasza:
52%
%49..szajkózod már egy ideje, hogy megcsalta, hát hogy képzeli...de áruld már el, hogy hol olvastad ezt? Most már idegesítő.
2015. jan. 8. 22:32
 19/30 A kérdező kommentje:

Igen,megcsalt,találkozgatott egy másik nővel a hátam mögött,mikor mi már együtt voltunk.Engem választott,de amikor ez kiderült azonnal szakítottam vele!

Megbánta,a nyakamra járt,kapott még egy esélyt.Azóta minden rendben van!Nem azt irtam,hogy megalázza magát és hason csúszik előttem,hanem hogy minden tettével azt bizonyítja mennyire szeret!Nem is téma köztünk ez a dolog,nem dörgölöm az orra alá,megbocsájtottam,de nagyon nehéz visszaépíteni egy kapcsolatba a bizalmat!Igen,vergődök,mert nagyon szeretem,ő az életem,mindig is ilyen férfira vágytam!Viszont az az ember aki megcsalt,az is ő,ezt nem lehet elfelejteni.Hogy szemrebbenés nélkül az arcomba hazudott hetekig!

2015. jan. 9. 05:47
 20/30 anonim ***** válasza:
36%

Azt mondjuk nem tudom honnan tudta az egyik válaszoló, hogy megcsalás van a dologban, de oké...

Egyetértek abban, hogy, ha nem tudsz azóta benne megbízni, minek vagy vele? És nem csak azért, mert őt idegeled vele (amit lehet, hogy megérdemel), hanem magadad is. Megcsalt, még jó, hogy nem bízol benne, nem is fogsz... Valószínűleg újra meg fogja majd tenni, ha nem is most, később. Tapasztalataim szerint, akinek egyszer volt rá affinitása, annak máskor is lesz.

A tanácsom az, hogy ha egy ilyen emberrel akarsz lenni, akkor felejtsd el, amit tett és a jelennel, illetve a jővővel foglalkozz! Ha nem tudod elfelejteni, akkor felesleges együtt lennetek.

2015. jan. 9. 08:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!