Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megváltozhat a férjem, lesz valaha csaladfenntartó belőle?
Nem fog megváltozni.
Minek mentél egyáltalán hozzá egy ilyen alakhoz?
és még te vagy az anyagias? Na persze :)
Mondj egy jóóó nagy minimumot.
De ezt nem láttad rajta a gyerekek előtt? Vagy az első gyermek után?
Lehet, hogy könnyebb lenne, ha nem kellene még a férjedet is eltartani, csak a gyerekeket meg magadat. Szerintem akkor kapna észbe.
Bocsánat, hogy ezt mondom.
Az én exférjem dolgozott, de keveset keresett, amit persze megtartott magának. Ami az én pénzem volt az a mi pénzünk lett, az ő pénze meg az ő pénze...
Eljön neked is a felismerés, hogy nélküle egyszerűbb és könnyebb az élet... és akkor fogod kivágni mint macskát sz... rni.
valóban not bad :-(, es nem nem láttam, mert mindig volt valami, hogy épp lelki mélypont, aztán gazdasági válság (ergo kevesebb munka kevesebb bevétel), utana önmegvalósítás, segítek neked a gyerekek körül etc.
Igen most mondtam válni akarok és most bizonyítani akar (ebbe beletatzozott a minimum kerdes es az is pl. hogy na de akkor ki lesz majd táppénzen, ha netán beteg lesz valamelyik gyerek, mert akkor ő higy fog tduni dolgozni és teljesíteni az elvárásom...ezen majdnem behaltam. Totál kész vagyok idegileg és azzal jön, hogy ő mennyire szeret és ne hagyjam el.
Mondj neki egy magas minimálösszeget!
Aminél nyugodt lennél, és helyreállna a házastársi egyensúly!
Akkor azt megkeresi.:)
Mi a szakmája? Merrefele éltek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!