Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Feleségem évek óta oda van a barátomért vagy csak beképzelem?
Van egy barátom, aki külföldön él és néha jön haza, ilyenkor eljön hozzánk, elmegyünk együtt ide-oda, nyaralni stb. Legutóbb karácsonykor volt itt, több barátunkat meghívtuk, hogy együtt legyünk. Feleségem mindig is furán viselkedett a társaságában, túlzottan izgatott, belefeledkezik mindenbe és csak a barátommal foglalkozik, úgy viselkednek, mintha 16 évesek lennének. Régen nagyon sokat jártunk el együtt mindenhova, de én akkor meg voltam arról győződve, hogy fülig szerelmes belém és nem is láttam semmi furát, elvoltunk, szórakoztunk. Mikor mostanában találkozunk, akkor viszont én kirekesztettnek érzem magam, annyira el tudnak mindenen nevetgélni, mintha közös múltjuk lenne, én meg egy utánfutó. Az egyik barátnője meg is jegyezte, hogy ha nem tudná, hogy az én feleségem, azt mondaná, járnak. Elég hülye kijelentés volt, de feleségem betudta annak, hogy sokat ivott.
Azt még meg kell említenem, hogy miután a barátom elmegy, feleségem depressziós lesz, mindenbe beleköt, veszekszik. Nem tudom, hogy paranoiás vagyok-e vagy évek óta szemellenzővel járkálok, de nagyon hülyén érzem magam, mióta megcsapott a felismerés. Ti hogy éreznétek a helyemben?
Nem olvastam a többi hozzászólást és már lehet elmondták, de jobb ha résen leszel!
Nem szívesen mondok ilyet, de egy nő nem csinál iyleneket véletlenül!
Lehet hogy csak ki akarnak jönni egymással miattad, de az is lehet hogy szikrázik valami köztük, csak nem akarnak megbántani téged és neem engednek a kisíértésnek.. Én a helyedben biztos, hogy jövőre csak pasis kiruccanást csinálnék, de össze nem ereszteném őket. Az ördög sohasem alszik. Mellesleg rákérdeztél már? Én valami iylesmit kérdeznék: "Jó fej ez a Norbi, nem? Régen bomlottak utána a nők és annyi nője volt, hogy nem igaz!" Ha erre furcsán reagál, akkor tuti van köztük valami, de ha szeme se rebben és láthatóan nem érdekli, akkor nincs okod aggódni.
Kérdező!
Ha nem félsz a valóságtól és a következményektől, akkor szerelj fel egy -filléres- rejtett kamerát, azután hagyd kettesben őket.
Pl. mond, hogy sajnos el kell menned az autószerelőhöz, gumishoz stb...
Azután majd kiderül, hogy jó volt-e a megérzésed!
egy normális kapcsolatban őszintén beszélnek az emberek, és nem rejtett kameráznak meg célozgatnak.
legyél te is felnőtt, és beszélj vele őszintén.
egyébként előfordul kapcsolatokban, hogy valaki megtetszik, ilyen az élet.
aztán az ember vagy túlteszi magát, vagy nem.
de pl. nekem is van olyan férfi barátom, nem is egy, akivel kb. ugyanígy nagyon jól elvagyunk, pedig nincs is köztünk semmi, és nem cserélném le rájuk a barátomat.
Köszi hogy leszavaztatok!
Attól, hogy valakinek nem tetszik a véleménye, vagy te másképp vélekedsz attól az összes többi vélemény sz@r?? Köszi. Tudod mit kérdező! Akkor kérdezz rá, beszéld meg vele, de biztos lehetsz benne, hogy nem fogja neked elmondani, hogy mennyire rápattanna a haverod farkára, ahogy azt sem, ha már egy párszor rápattant. Játszhatjátok a nagymenő felnőttet, de mindenki legbelül hazudozós kisgyerek és ilyen szituációkban ez fog megmutatkozni nem a nagy és magasztos felnőtt gondolkodás. A feleségnek számíít a pénz, nyilván ezért nem fog elhagyni és nem fog eléd állni és bevallani hogy tövig leszopta a haverodat! De próbálkozhatsz, lejárathatod magad és csinálhatsz magadból pancsert! Hajrá! A lepontozó "übergigafelnőtteknek meg üzenem, hogy a bizalmatokat egy biztos kapcsolatra építhetitek, de nem olyanra, ahol mikor távozik egy illető a feleség kifordul önmagából és felveszi a házsártos-kendőt! ;) Puszi
Kösz a válaszokat. Utolsó, nem pontoztam le senkit, de most elég trágárul nyilatkoztál meg, ez téged minősít, ha nő létedre ilyen szavakat használsz.
Írtam, hogy már évek óta barátok vagyunk, ők se most ismerték meg egymást. Azt nem tudom, mit érez, de nyíltan rá fogok kérdezni, mert eddig nem akartam semmit kirobbantani és csak finoman próbáltam infót gyűjteni, hogy legyen egy képem a dologról. A pasis kiruccanás jónak tűnne, de a feleségem biztos furcsállná, miért nem jöhet hozzánk a barátom. Pénze meg neki is van, ha ezen múlna, nem ez tartaná vissza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!