Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nős férfiak válaszolnátok? Többnyire ahol gyerek is van
Bár én nő vagyok, de azt mondom, megeszi a fene azt a házasságot, ahol havi szinten kell egy óraszámot meghatározni!
Elég gáz, ha a feleség fodrászhoz nem tud elszaladni "kikapcsolódásként", mert a férjnek nem természetes, hogy addig együtt legyen a gyermekekkel!
A pénz nem minden...
Egy nőnek is szüksége van időnként kikapcsolódásra, na meg néha az sem árt, ha a férjét is látja, az alváson kívül is...
Igaz, csak férjeket kérdeztél, de válaszolok.
A gyerek mellett is lehet mindennap kikapcsolódni.
Amíg a gyerek alszik, oviban, iskolában van, lehet olvasni, kézimunkázni, a gép elé ülni, és ez is kikapcsolódás.
Külön szórakozni nem szokott egyikünk sem.
Együtt megyünk moziba 3-4 hetente, én félévente egyszer jutok el a barátnőmhöz.
Járunk mellette ide-oda néha. (hamburgerezni, könyvesboltba, kávézni)A nagymamák vigyáznak rájuk.
39/N
Én feleségként: többnyire minden estét, miután a gyerekek alszanak :) Én úgy nőttem fel, hogy inkább nem volt délutáni alvás egy bizonyos kor után (nem is szerettem), hanem este korábban ágyba mentünk, nem voltunk 9-ig ébren. Na ez nálunk is így van, így legkésőbb 8 körül már kettesben vagyunk a férjemmel.
Konkrét kikapcsolódásra egyedül nem nagyon van igényem, ha igen, akkor az mondjuk heti 1-2x egy jó órás forró fürdőzés...
Ha elmegyünk itthonról kikapcsolódni (pl. termál, mozi, kirándulás, sport, stb.), akkor általában együtt megyünk kettesben, nem én egyedül...a nagyszülők vagy a nagynénik-nagybácsik vigyáznak olyankor a gyerekekre (2 nyugdíjas nagyszülő van és 2 szintén családos testvér, ahol mindig szívesen látják őket, és a közelben is élnek, szóval rögtön lehet 4 hely közül választani).
9-es, de ha korán fekszenek le, nem ébrednek meg éjjel 1-2 körül, vagy mit tudom én, hajnalban?
Még nem vagyok anya, csak amit hallottam és láttam, annak alapján kérdezem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!