Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nok, asszonyok! Mit tennetek ebben az esetben? A tobbi lent!
Van egy olyan bajom hogy, a ferjemnek a nagybacsija eljott hozzank ujevezni, nemetorszagbol. Ezzel meg nem is lenne baj , de o mint egy hazas ember es 5 lanya is van, ossze vissza csalja a feleseget!
Volt mikor a szeretojevel volt itt, jo nem hozta ide haza ot hanem holtelbe vitte. De a legnagyobb bajom az hogy mikor itt van a ferjem mindig vele van, az osszes ferfit a hazbol elviszi magaval. Nagycsalad vagyunk ezert mondom hogy az osszeset.
Szerintetek kellene aggodnom??
Jah meg ferjem mondta hogy ejfelig itthon lesz es mennek be a varosba aztan?? Mit tudnek csinalni??
Egyeseket nem értek, h mit nem lehet érteni ezen, h mi is a probléma? No mindegy.
A nagybácsika bulizzon olyanokkal szilveszterkor, akiknek nincsen családja, és nem bántanak meg senkit azzal, hogyha mást meg miatta egyedül hagyna, vagy emberelje magát meg, és szilveszterezzen veletek. De csak, mert az ő házasságát hazavágja előbb-utóbb, azért még ne akarja mások életét is haza vágni.
Ezt így szerintem elmondhatod a párodnak, akár a nagybácsi előtt is. Ha meg a férjednek valóban nincs takargatni valója, akkor vigyen téged is magával, te miért ülj otthon ilyenkor mikor ő meg nagyban bulizik. Nem jártok, hanem házasok vagytok, nőjön felhozzá.
Egyébként mindentől független én elengedném, ha annyira akar menni, de ezeket megmondanám nekik, max én is elmennék a bnőimmel, és küldenék a páromnak képeket, h milyen jól érzem magam nélküle is. :)
61%-os mondta meg a tutit.
Miért van ezen az oldalon, hogy a normális lekületű embereknek van kevés pontja? :D
Na látod előző, vajon mennyire lehetsz te normális, hogyha az alapján ítélsz, h itt kinek hány százaléka van?
És hagyjuk már, h téged nem zavarna, ha a férjed szilveszterkor magadra akarna hagyni. Mert nagybácsikának épp olyanja van. Jó duma.
A nagybácsi az csak egy dolog,,,kit érdekel milyen. Azt csinál, amit akar, felnőtt ember.
Itt a nagyobb probléma a férjed, aki simán egyedül hagy szilveszterkor, mert a nagybácsival járja az éjszakát. Te meg szilveszterezz egyedül. Szerintem akinek van párja az nem erre vágyik.
Hal Istennek hogy le is kopogjam, nem ment el vele sehova este! Velunk szilveszterezett!!! :) Es ennek nagyon orultem , mert latom hogy ki is a fontosabb neki en vagy a nagybacsikaja!!!
Koszonom mindenkinek a kommenteket!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!