Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lányok, asszonyok! Választ...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, asszonyok! Választ kérek! Ti mit tennétek?

Figyelt kérdés

Ti mit szólnátok ahhoz, ha a férjetek /válófélben/ becsajoznának, és dugnának, nem aludnának otthon?!

Hozzáteszem, 1 fedél alatt élünk /külön szobában/ .Ja, nektek lett volna többször lehetőséged hogy megcsald, DE a szerelem miatt ezt NEM tetted meg...

Légyszíves, csak normális válaszokat.

2010. jún. 8. 20:40
 1/10 anonim ***** válasza:
52%
csald vissza,de valami helyes fiúval,itt gáz lehet már alapból hogy külön alszotok ha egy pár vagytok.
2010. jún. 8. 20:42
 2/10 anonim ***** válasza:
55%

Nyugodtan csald meg,ha ő is ezt teszi veled.Amúgy is már válófélben vagytok.Meg nem is alszotok együtt.

Te miért ne tehetnéd meg azt,hogy megcsalod,ha ő is megteszi?Ne kínozd magad! Keress valami helyes fiút,és csapj egy görbe estét,vagy esetleg többet...:D;)

2010. jún. 8. 20:45
 3/10 anonim ***** válasza:
80%
ha válófélben vagytok akkor miért érdekel?,ha meg szereted miért váltok el?egyébként ha már külön vagytok mindenkinek joga van azt csinálni,amit akar.szerintem is keress egy jóképű fiút,és lehet hogy a férjed lesz még a a végén féltékeny.
2010. jún. 8. 20:46
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Válófélben vagytok akkor már szakítottatok. Azt csinál amit akar. Engem nem zavarna csak ne otthon tegye a másik szobában ha még együtt lakunk. Gyerekes dolog ezen hőbörögni. Ő már nem a tiéd.
2010. jún. 8. 20:49
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Ilyenkor már mindegy.
2010. jún. 8. 20:49
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Most már te is azt csinálsz, amit akarsz, ahogy ő is. Az természetes, hogy nem csaltátok meg a másikat, amikor még szerettétek egymást és válni sem akartatok, úgyhogy ez nem "kifogás". De ne is keress kifogást, mert mint mondtam, te is azzal dugsz már akivel akarsz. Szabad ember vagy.
2010. jún. 8. 20:58
 7/10 nielindi ***** válasza:
75%
vigyél haza egy pasit, amikor ö is otthon van, érezze a törödést.
2010. jún. 8. 21:03
 8/10 anonim ***** válasza:
87%

megertem hogy rosszul esik... lehet h nem jogos, de attol meg masnak is rosszul esne.

nem vagytok meg teljesen tul egymason, megha valofelben is vagytok. a kozos fedel csak ront a helyzeten. miharabb koltozz kulon!!!!

ami a ferjed illeti... nem szep tole, de ertheto hogy kompenzalni akar. ha te nem erzed ugy hogy keszen allsz egy uj pasira vagy akar egy egyejszakas kalandra, ne csinald csak azert h visszavagj, az a gyerekes, nem az ahogy most allsz hozza. de ha akadna egy pasi, konnyitene a helyzeteden, hidd el. (attol en hasonlo helyzetben megse pasiztam be annyira de ezt mar mindenki dontse el maga)

2010. jún. 8. 21:16
 9/10 anonim ***** válasza:
51%
dobd ki, és te is keress magadhoz való férfit aki megbecsül. Ezt így nem lehet hosszú távon elviselni 1fedél alatt...
2010. jún. 8. 21:45
 10/10 A kérdező kommentje:
Szerinted ha valaki válófélben van, nem tud 1-2 hónapot várni? Ez olyan ribis...
2010. jún. 9. 18:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!