Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Hagynád, hogy a férjed elmejen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hagynád, hogy a férjed elmejen szilveszterezni egyedül vagy nem?

Figyelt kérdés

Történet a következő:

A férjemet az egyik legjobb barátja elhívta magukhoz (nem mennek onnan sehová sem) sörözni, kártyázni, mulatni, stb. Természetesen engem is hívtak, csak van két apró bökkenő. Az egyik 3,5 éves (aki már azért éjfélig talán bírná ébren a mókát), a másik 10 hónapos (aki konkrétan már este fél 8-kor veri a "tamtamot", mert fáradt és aludni szeretne.

A buliba, ahová hívtak minket a háziasszony utolsó hónapos terhes, többiekről nem tudok semmit. Ebben a baráti körben egyedül nekünk van gyermekünk, tehát gyerektársasága a lányainknak abszolút nem lenne, ha esetleg minden pöpec lenne és nem lenne se hiszti, se nyűglődés, stb.

A lakás 1+fél szobás, így lefektetni se lehetne egyiket sem sehová (kitúrni a háziasszonyt nem szeretném a szobából, ha esetleg elfáradna; ráadásul senkitől sem várhatom el szilveszter éjszakáján, hogy ne üvöltesse a zenét és ne keljen ki magából örömében).

Segítségünk lenne, de nyilván egy "normális" ember ilyenkor mulatni megy, így ők is kilőve. Aki pedig nem mulat, az vagy 200 km-re lakik vagy olyan öreg, hogy kakassal ébred, tyúkokkal fekszik.

A férjemen látom, hogy menne.. ki ne menne?! Én is szívesen mennék már 2010 óta .. de valahogy sosem jött még össze.

Igen, nekem nagyon rosszul esne, ha itt hagyna és elmenne mulatni.

Év közben simán elmegy ide-oda a kollégáival, ha úgy adódik, semmi kifogásom nincs rá. Viszont a szilveszter az mégis csak egy olyan nap, mint a karácsony .. nem illik a szeretteinktől távol lenni. De, lehet, hogy én gondolom ezt rosszul.

Dada és egyéb ismeretlen ember felfogadása kizárt. Nem anyagi rész miatt, hanem azért, mert abszolút nem bízok meg még 1000%-ban leinformálható emberekben sem. Főleg nem, ha a gyermekeimről van szó.

2014. dec. 30. 14:06
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:
27-es de miért van ez így? Amíg szopik a kicsi, addig ok, de utána? Max két éves korától simán lehet mással is, semmi baja nem lesz. Mi mikor fiam két éves volt, még külföldre is mentünk a párommal, és mi történt? A nagyszülők addig halálra kényeztették, minden gyereknek ez legyen a legnagyobb baja:-) 4,5 év alatt egy közös estetek sem volt? De miért? Ha nincs nagyi, még egy szomszéd is szóba jöhet. Elvált szomszéd asszonyom öt éves fiát én csomószor vállaltam már egy egy estére, és lám, semmi baja nem lett :-)
2014. dec. 30. 19:30
 32/35 anonim ***** válasza:

27-es vagyok.

Valahogy így alakult. Párom össze vissza dolgozik, nagyszülőkre számíthatunk, de nem napokra és állandóra.

2014. dec. 30. 20:23
 33/35 anonim ***** válasza:
100%

ha eddig mindig te maradtál otthon a gyerekkel, akkor mi lenne ha férjed tenné meg?

nem úgy lenne fair?

vagy ez eszébe se jut???

2014. dec. 30. 21:25
 34/35 anonim ***** válasza:
37%

Én fognék egy bébiszittert és elmennék a férjemmel.

A gyerekeidnek semmi bajuk nem lesz tőle, ha egy estét külön töltesz tőlük. Belőled lesz az a "helikopter-típusú anya", aki folyton ott lebeg a gyerekei fölött (eleinte fizikailag is, később már szellemileg meg mobiltelefonon), és aki a legjobb szándékkal, ám gondosan megfosztja a gyerekeit az önállósulás csíráitól is.

Ja és ugyanezen anya lesz az "űzött vad" is, aki a gyerek önállósulási kísérelteinél azonnal a gyerek szemére hányja, hogy érte áldozta fel magát...

Szóval vedd ki ezt az estét, mert 5 éve nem pihentél és megérdemled!

2014. dec. 30. 23:19
 35/35 Bence_ ***** válasza:

Mi lett a végén?

Nekem az a természetes, hogy a családommal vagyok.

Majd megyünk akkor bulizni amikor a gyerekek elengednek.

2015. jan. 2. 20:44
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!