Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Hagynád, hogy a férjed elmejen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hagynád, hogy a férjed elmejen szilveszterezni egyedül vagy nem?

Figyelt kérdés

Történet a következő:

A férjemet az egyik legjobb barátja elhívta magukhoz (nem mennek onnan sehová sem) sörözni, kártyázni, mulatni, stb. Természetesen engem is hívtak, csak van két apró bökkenő. Az egyik 3,5 éves (aki már azért éjfélig talán bírná ébren a mókát), a másik 10 hónapos (aki konkrétan már este fél 8-kor veri a "tamtamot", mert fáradt és aludni szeretne.

A buliba, ahová hívtak minket a háziasszony utolsó hónapos terhes, többiekről nem tudok semmit. Ebben a baráti körben egyedül nekünk van gyermekünk, tehát gyerektársasága a lányainknak abszolút nem lenne, ha esetleg minden pöpec lenne és nem lenne se hiszti, se nyűglődés, stb.

A lakás 1+fél szobás, így lefektetni se lehetne egyiket sem sehová (kitúrni a háziasszonyt nem szeretném a szobából, ha esetleg elfáradna; ráadásul senkitől sem várhatom el szilveszter éjszakáján, hogy ne üvöltesse a zenét és ne keljen ki magából örömében).

Segítségünk lenne, de nyilván egy "normális" ember ilyenkor mulatni megy, így ők is kilőve. Aki pedig nem mulat, az vagy 200 km-re lakik vagy olyan öreg, hogy kakassal ébred, tyúkokkal fekszik.

A férjemen látom, hogy menne.. ki ne menne?! Én is szívesen mennék már 2010 óta .. de valahogy sosem jött még össze.

Igen, nekem nagyon rosszul esne, ha itt hagyna és elmenne mulatni.

Év közben simán elmegy ide-oda a kollégáival, ha úgy adódik, semmi kifogásom nincs rá. Viszont a szilveszter az mégis csak egy olyan nap, mint a karácsony .. nem illik a szeretteinktől távol lenni. De, lehet, hogy én gondolom ezt rosszul.

Dada és egyéb ismeretlen ember felfogadása kizárt. Nem anyagi rész miatt, hanem azért, mert abszolút nem bízok meg még 1000%-ban leinformálható emberekben sem. Főleg nem, ha a gyermekeimről van szó.

2014. dec. 30. 14:06
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
77%

Akinek nem inge alapon:

Most miért kell megint arra kihegyezni ezt, hogy "a férfi elmegy szórakozni, a nő meg maradjon otthon 0-24"? Szerintem szó nem volt erről a férfi részről (legalábbis biztosat nem tudunk), de ismeretlenül is ezt kapja. Nemár.

Kérdező:

A férjed _TUDJA_ (nem sejti, tudja!) azt, hogy neked a szilveszter olyan mint a karácsony? El sem hinnéd mennyiszer fordul elő mindenfelé az, hogy a pár egyik fele úgy gondolja, hogy a pár másik fele _TUD_ minden ilyet, csak mert "ismernie kell 99 év után", vagy célozva lett rá egy félmondattal halkan...

Szerintem mondd el konkrétan, hogy neked ez olyan mint a karácsony, és szeretnéd vele tölteni otthon "kettesben".

2014. dec. 30. 16:00
 22/35 anonim ***** válasza:
11%
Nem illik otthagyni a családot szilveszterkor! Azt mondanám neki: rosszul esik,hogy elmész,de ha ez hiányzik a boldogságodhoz,akkor menjél.Am biztos,hogy sörözni meg pezsgőzni fognak,lehethogy még füveznek is,nem díjaznám a hajnali autókázást sem. 43férfi wok.
2014. dec. 30. 16:54
 23/35 anonim ***** válasza:
40%
Én a férjem válaszát tolmácsolom: jézusom, eszembe nem jutna elmenni és itthon hagyni egyedül, két gyerekkel szilveszterkor...
2014. dec. 30. 16:55
 24/35 anonim ***** válasza:
43%

Csak azt nem értem, hogy ezen miért kevesebb, mint 24 órával a buli kezdete előtt kezdtél el filózni, kérdező?

Ha ennyire fontos a szilveszter, akkor már szeptemberben kellett volna kinézni egy dadát, akit mostanáig 4-5ször ki is próbáltatok volna - persze elmondva neki, hogy direkt szilveszterre kerestek felügyeletet. Persze akkor még nem állt a meghívás gondolom, de lemondani még mindig könnyebb a bébiszittyót, mint most kapkodni, mint a vízbefúlt.

2014. dec. 30. 17:47
 25/35 anonim ***** válasza:
74%
Mindenki hozzáállása más. Én például azt nem bírnám, hogyha év közben rendszeresen eljárna minden esemény, ok nélkül bulizni (nem is teszi, mert sosem volt bulizós tipus), viszont most, hogy szilveszter van, én nyaggatom, hogy mozduljon ki(én nem tudok, a kisebbet még szoptatom, és még beteg is) Szerintem a szilveszter nem családi ünnep. Kérdező, mondtad párodnak, hogy te ezt családi ünnepnek tekinted?
2014. dec. 30. 17:58
 26/35 anonim ***** válasza:
64%

nem hiszem, hogy a gyerekeknek bármi bajuk lenne,ha egy megbízható, leinformált dadát kérnétek fel. Akár a nagyobb óvónénijét, ha elérhető.

Leteszed őket aludni, ti elmentek, majd hajnalban haza, nagyobbal megbeszéled, hogy ott leszel közel és bármikor tudsz menni, aludjon nyugodtan, mert XY néni vigyáz rájuk.

Attól, mert van két kisgyereked te is önálló ember vagy, nem kell mártírnak lenni, évente 1x te is megérdemled a kikapcsolódást.

2014. dec. 30. 18:36
 27/35 anonim ***** válasza:
53%
Én elmennék a 2 gyerekkel, de leírom azt, ami miatt nem leszek népszerű. Te döntésed is volt, hogy 2 gyereketek lesz, ami akár tetszik, akár nem, az anyára ró nagyobb terhet. Kislányom 4,5 éves és amióta Megszületett Sehol nem voltunk kettesben. Nem jó, de mi vállaltuk. Mondjuk párom nem eljárkálós, de nem is hagyna itt szilveszterkor.
2014. dec. 30. 18:58
 28/35 A kérdező kommentje:

Most már teljesen mindegy a szilveszter, ugyanis a nagylányom délután kiadott magából mindent, amit evett a mai nap.

A dokitól nem rég értünk haza, megint antibiotikummal zárjuk ezt a hetet is. Ebben a hónapban már a 2.

Január 6-án megyünk mandula műtétre.

A férjem meg azt csinál, amit akar. Én 100%, hogy sehová sem megyek.

Mindenkinek köszönöm a válaszát!

u.i:

A férjem tisztában van vele, hogy ez nekem ugyan olyan családi ünnep, mint a karácsony. 8 éve vagyunk együtt és minden egyes évben ezt tudatosította bennem eddig, hogy ezt együtt kell ünnepelnünk.

Nem utolsó percben kezdtem el rajta gondolkodni, mivel tegnap hívtak fel minket, hogy menjünk. Eddig nem volt konkrét program, és ő alapból nem is tervezett semmit a kicsire tekintettel, csak majd jövőre.

Egyébként havi szinten eljár a kollégáival/barátaival sörözni, kiruccanni, amihez egy rossz szavam nincs. Nem is szólnék érte, mert dolgozik értünk minden áldott nap, még itthon is (hétvégén).

Majd eljön az én időm is. Maximum jövőre elmegyek egyedül 3 napra pihenni ;)

2014. dec. 30. 18:59
 29/35 anonim ***** válasza:

27.vagyok.

Jobbulást a kicsinek. Adsz neki immunerősítőt? Így is elmegy a férjed, hogy rosszul van?

2014. dec. 30. 19:10
 30/35 anonim ***** válasza:

Nekem is szarul esne, bár nekem a szilveszter nem egyenlő a karácsonnyal, de a gyerekeket ketten vállaltuk, ne legyen már az, hogy szilveszterkor apa bulizik, én meg otthon a gyerekekkel. Az év többi napján nekem tök oké, hogy felváltva csinálhatunk akár esti programot a barátokkal (na nem állandóan, de alkalmanként azért igen), de a szilveszter más: akkor mindenki bulizna, ha nem tudunk mindketten, nem megy egyikünk se.

Mondom ezt úgy, hogy egyébként mi idén külön szilveszterezünk, mert én épp terhes vagyok, és egy olyan buliba kaptunk meghívást, ahol tudom, hogy bőven folyik majd a pia (azért tudom, mert évekig buliztam szilveszterkor ennél a házigazdánál, nagyrészt ezzel a társasággal). Így, hogy én nyilván nem iszom, valószínűleg nem lenne túl élvezetes számomra, hogy mindenki tökrészeg már este 9-kor, haza sem tudnék jönni korábban, mert nem jár este onnan busz, autóval nem akarok menni a lefagyott utak miatt, ott aludni meg nem szeretnék. Ennek ellenére a férjemnek mondtam, hogy menjen nyugodtan, utolsó tombolós szilveszter, használja ki, jövőre már úgysem megy sehová. Megkérdezte, hogy biztos nem baj-e, miután biztosítottam, hogy nem, megköszönte, úgy döntött, elmegy. Én meg két másik barátommal benézek az egyik helyi szórakozóhelyre egy kicsit, hogy azért mégse üljek otthon egyedül. De ez kicsit más helyzet, így, hogy már ott a két gyerek szerintem se oké a dolog, ennyi erővel te is bejelenthetnéd, hogy meghívtak X helyre és szeretnél menni. Akkor vajon mi lenne?

N26

2014. dec. 30. 19:11
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!