Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha ezt a mondatot halljátok, "én már fogtam magamnak egy férjet" mire gondoltok?
Figyelt kérdés
Nem, nem a 4 elemit végzett, falu végén élők szájából szokott elhangzani.2014. dec. 27. 14:03
1/10 anonim válasza:
Lusta, számító nő, aki a férfin lógva akarja leélni az életét, és nem munkával, tanulással, kitartással.
Alapvetően a tipikus kur*va.
2/10 anonim válasza:
3/10 anonim válasza:
Viccesen talan elfogadhato.
De ha komolyan gondolja, akkor egy szamito szuka.
De meg egyszer, szovegkornyezettol is fugg ez a kijelentes.
4/10 anonim válasza:
én olyan nőre asszociálok, aki nem azért van a férjével, mert szereti, hanem csak keresett magának valakit, akitől viszonylag biztos hátteret remél.
5/10 anonim válasza:
Én arra gondolok, hogy az a nő aki ilyet mond, nagyon kevés az önbizalma.
6/10 A kérdező kommentje:
Legtöbbször azzal összefüggésben hangzik el, hogy minek kellene nekem az alakommal törődni, külsőmmel foglalkozni, hisz "én már fogtam magamnak egy férjet." Legutóbb egy jó 30-as hölgy szájából hallottam, aki gyermekeink szellemi fejlődését igyekszik elősegíteni.
2014. dec. 27. 14:22
7/10 anonim válasza:
Viccelődve is mond ilyet az ember vagy még ennél ütősebbet is. Nem mindegy hogy milyen helyzetben hangzik el, de ez minden szóra érvényes. Nem lehet általánosságban beszélni.
8/10 anonim válasza:
nem kell feltétlen számító nőre gondolni ilyenkor, olyan is mondhatja,aki sokáig várt az igazira és végtelenül boldog hogy végül sikerült neki"kifogni" egyet, én legalábbis ebben az esetben mondanám így ki.
9/10 anonim válasza:
Amikor ezt a mondatot hallom, mindig megjelenik előttem egy kép, hogy egy ronda hárpia lasszóval befogta a férfit, és éppen cibálja maga felé, a pasi meg menekülne, de nem tud :D Vizuális típus vagyok, na :D Amúgy elég szerencsétlen kifejezés valóban, véletlenül sem úgy hangzik, mintha a férfi önszántából lenne a feleségével, még akkor sem, ha egyébként nincs ilyen mögöttes tartalma.
N26
10/10 anonim válasza:
Dagadt:D Azok előszeretettel "fognak" pasikat, pláne ha nős az illető.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!