Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Bendeguz, amikor ezt a nevet...

Bendeguz, amikor ezt a nevet halljatok mit gondoltok rola?

Figyelt kérdés
2009. jún. 26. 02:32
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
54%
Egy udvari bolond olyan kis csengős sapiban!
2009. jún. 26. 06:09
 2/19 anonim ***** válasza:
57%

Nekem kapásból az Indul a bakterház c. film jut róla eszembe. :)

De most komolyan: ez olyan "idióta" név, ami második névként remekül hangzik. Pl Béla Bendegúz

2009. jún. 26. 06:20
 3/19 anonim ***** válasza:
96%
Indul a bakterház jut róla eszembe,de itt nálumk van egy kisfiú akit így hívnak,és találó volt mert ugyanolyan "gazfickó" mint a filmben a fiú
2009. jún. 26. 06:27
 4/19 anonim ***** válasza:
88%
Szia! Nekem olyan kis szeretni valónak tűnik!
2009. jún. 26. 06:31
 5/19 anonim ***** válasza:
100%
Nekem úgy hangzik, mint egy mesefigura, kis manószerű..
2009. jún. 26. 06:32
 6/19 anonim ***** válasza:
96%
Tényleg rögtön a film ugrik be szerintem is. De ez csak a mi korosztályunknak. A mi gyerekeinknek ez nem lesz ilyen egyértelmü. Aranyos név, kicsit csibészes.
2009. jún. 26. 06:50
 7/19 anonim ***** válasza:
100%
Gézengúz...:)
2009. jún. 26. 07:02
 8/19 anonim ***** válasza:
90%
Nekem nagyon tetszik. Én adnám a gyerekemnek:)
2009. jún. 26. 07:03
 9/19 anonim ***** válasza:
56%
Szerintem túl régi és nem nagyon szép!De lehet illene a fiadra!Van h ránézésre olyan mint 1 Bendegúz és akkor már nem is olyan csúnya...hanem aranyos és találó név!!!
2009. jún. 26. 07:06
 10/19 anonim ***** válasza:
100%
A kisfiam! :) Az én életem gyönyörűségét így hívják. Régen el sem tudtam képzelni, más nevet szándékoztam adni az első gyermekemnek. Aztán két éve nyáron, valahogy "beugrott" ez a név és nagyon megtetszett. Az addigi név nem tetszett a páromnak, ez igen, így lett a fiunk Bendegúz. Végtelenül eleven, csibész, vörösesszőke, göndör hajú kisfiú, már el sem tudnám képzelni más névvel, szerintünk nagyon illik hozzá. Egyébként a névről annyit még, hogy a Himnuszban is benne van, ez miért nem jut senki eszébe??? Hun-magyar név, állítólag Attila apja volt... Attól nem félek, hogy csúfolni fogják, mivel a gyerekek, ha csúfolódni akarnak úgyis megteszik, ha nem a neve miatt, akkor más miatt.
2009. jún. 26. 07:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!