Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hajnalban a férjem telefonjára jött egy sms amiben a kedvese megköszöni valakinek az együtt töltött 2 évet, te elhinnéd, hogy félrement az sms?
A férjem neve volt a megszólítás becézett formában.
Ő félálomban volt mikor mondtam neki, hogy majd én megnézem milyen üzenet érkezik ilyenkor, azt hittem a sógornőm küldött sms- t arról, hogy éjszaka megszült.
Már évek óta hárítja a férjem az együttléteket mondván én mindig csak ezzel foglalkozom és vannak az életben fontosabb dolgok is.
Szép karácsony...
Szerintem ez sajnos egyértelmű :(
Vannak gyerekeitek? Ha igen, akkor a dolog tisztázását lehet, hogy későbbre halasztanám miattuk. De az sms küldőt azért felhívnám, "boldog karácsonyt" kívánnék én is neki, és "köszönetet" mondanék. Ájj, nagyon sajnálom, sok gerinctelen ember van :(
Szerintem meg egyértelműen ROSSZ SZÁNDÉKÚ SMS.
Karácsony reggel!
Néven szólítva!
Semmi titkolózás!
Persze akinek nincs semmi ÖNBIZALMA..........
http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__egyeb-ker..
Gyerekek, kamu az egesz, valaki szorakozik, szeritnem ezt a kerdest is ez a kerdezo irta ki! ne doljetek be!
a 26-os nem kérdező hanem válaszoló.
mellesleg én.
amugy mi az hogy SMS?
"amugy mi az hogy SMS?"
????????????????????????
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!