Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Nektek milyen a házasságotok?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nektek milyen a házasságotok? Jó vagy rossz és ha rossz, miért? Hogyan próbáltok rajta javítani?

Figyelt kérdés
Kifejtett válaszokat szeretnék kapni
2014. dec. 19. 08:05
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Nem értem, hogy aki azt írja hogy "el fogom hagyni" az mire vár? Az újévre?
2014. dec. 19. 10:27
 12/19 anonim ***** válasza:
Nagyon jó. Szeretjük, tiszteljük egymást, nincsenek nagy konfliktusaink, alpjáraton nyugis emberek vagyunk( én mondjuk mellette lettem az, az exem mellett egy ideggörcs voltam), nem szoktunk veszekedni soha, rengeteget nevetünk, nagyon jól összepasszol a humorunk. Emelett legjobb barátok is vagyunk, senkivel nem tudok úgy beszélgetni, vagy úgy hülyéskedni, mint vele. Az egyetlen gond, hogy lehetne több szex, ami kicsit csökkent az utóbbi időben a sok munka és stressz miatt, de dolgozunk ezen is mostanában:)
2014. dec. 19. 10:33
 13/19 anonim ***** válasza:
Nekem is nagyon jó. Ő a másik felem :)
2014. dec. 19. 10:59
 14/19 anonim ***** válasza:

Az enyem hektikus:-))

Altalaban jo, de van h ugy erzem h elegem van es el akarok valni, viszont alapvetoen nagyon szeretjuk egymast es tobb a jo mint a rossz:-)))

Szoval vegulis balansz van:-)))

2014. dec. 19. 11:40
 15/19 anonim ***** válasza:

Nekünk nagyon jó a házasságunk. Mindent megbeszélünk egymással, nincsenek titkok, se hazugságok. Gyakorlatilag ő az az ember, aki a világon a legjobban ismer. Még a szüleim sem ismernek ennyire. Soha nem veszekedéssel oldjuk meg, ha valami gond felmerülne, hanem megbeszéljük.

Ha olyasmi lenne a házasságunkban amit rossznak tartanék, ami nálam nem fér bele( megcsalás, fizikai-lelki erőszak, olyan függőség amiből nem akar kigyógyulni a férjem, vagy olyan probléma, amit nem hajlandó megbeszélni velem, akkor nem lennék vele, mert értelme nincs szenvedni és panaszkodni egy rossz házasságban, hogy milyen szar, ha ki is lehet lépni belőle.

2014. dec. 19. 13:42
 16/19 anonim ***** válasza:
Rossz. :( Csodálatos volt 9 éve, amikor megismerkedtünk, de már sajnos nem az. :( A férjem teljesen megváltozott. A beszédes, vidám, gondoskodó, törődő, érdeklődő, mélységesen tisztességes emberből egy önző, magábazárkózó, beképzeld, sötét ügyekkel foglalkozó valaki lett. Sokáig próbáltam megérteni, visszaváltoztatni, de már feladtam. Csak válni szeretnék, viszont az nem megy, legalábbis a különköltözés a gyerekek miatt. Nem azért, mert azt hiszem, hogy jobb egy rossz házasság a gyerekeknek, mint egy válás, hanem mert nem tudom munka mellett egyedül megoldani a gyerekek elhelyezését, kell, hogy a férjem ott lakjon velünk és bevállalja a reggeleket.
2014. dec. 19. 15:24
 17/19 anonim ***** válasza:
Ja, és hogy pontosan mit próbáltam tenni a házasságunkért. Próbáltam vele megbeszélni, hogy mi nem jó. Megérteni, hogy ő hogy érzi magát, neki mire lenne szüksége és összeegyeztetni a dolgokat, de sajnos nem ment, mivel ő abszolút nem kommunikál már velem. Próbáltam könyörögni, sírni, megmagyarázni, fenyegetőzni, de semmi sem hatott. Még anyósomon keresztül is többször próbálkoztam, hogy térítse észre a fiát, de semmi. :(
2014. dec. 19. 15:26
 18/19 anonim ***** válasza:

Rossz. Elhanyagol, föleg szexuàlisan, a beszélgetések arrol szolnak, hogy én beszélek, ö pedig beszur egy hümmögést.

a macskàt többre tartja mint engem; a macska màr sokadjàra ment fel a konyhaasztalra, a sorozatos tiltàs ellenére, elkaptam a farkàt, erre engem lököt félre (!), hogy miért bàntom a macskàt...(Soha nem bàntott, egy hangos veszekedésünk nem volt).

sok gondunk volt, pia, elhanyagolàs, elérte hogy szite teljesen kiszeressek belöle, ez egy ujabb nagyobb lökés volt....Ugyhogy szerintem szeretöt fogok keresni, akinek fontos vagyok, aki szeret, aki megért, aki nem becsüli le a munkàmat, akit érdekel, amit mondok, aki kivàn, aki nem löki el a kezem ha megsimogatom "odalenn".....

2015. febr. 8. 15:22
 19/19 anonim ***** válasza:

Nemrég írtam:

"Amilyennek lennie kell, így 50 fölött. Imádós, veszekedős. Ölelkezős, ordibálós. Két öntudatos, az érdekérvényesítés szinte valamennyi eszközével megáldott ember véd- és dacszövetsége."

2015. febr. 9. 15:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!