Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Vidéken élünk, és ha egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vidéken élünk, és ha egy reggel menet munkába ha úgy döntök hogy autóval megyek és bent maradok a városba akár számlát fizetni vagy más hasonló, gáz ez a helyzet hogy ezt magam döntem el? és nem a párommal közösen?!

Figyelt kérdés

egy olyan szitációban amikor más müszakan dolgozunk.

Tehát rossz döntés? igy

2014. dec. 18. 18:54
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
55%

Szerintem nem gáz, legfeljebb, ha túl gyakran csinálod, és ez azzal jár, hogy neki megnehezíted a közlekedését vagy azt, hogy kényelmesebben elintézhesse a dolgait.

De ő él veled, ha felrója, hogy hajlamos vagy nélküle dönteni, legyen önkritikád, és gondold végig! Te ismered a temperamentumát, lehet, hogy túloz, de valamennyi igazság valószínűleg van benne...

2014. dec. 18. 19:28
 12/19 A kérdező kommentje:
Nagyon érthetö volt 6-os :)
2014. dec. 18. 19:29
 13/19 A kérdező kommentje:
Nincs jogsija, de nem az autó volt a gubanc, hanem hogy nélküle ugy döntöttem, hogy bent maradok
2014. dec. 18. 19:42
 14/19 anonim ***** válasza:
64%

hm én nő vagyok, és én sem szeretnék minden egyes félóráról elszámolni. ha valahogy órákkal később érnék haza a szokásosnál, akkor nyilván szólnék, de amúgy szerintem ilyen dolgokról felnőtt emberek egyedül döntenek és nem kérnek engedélyt.

ha a szüleimet nézem, ők sem csinálják ezt.

2014. dec. 18. 20:05
 15/19 anonim ***** válasza:
100%

Lehet én vagyok a hülye, de 3 elolvasásra sem értem, mi a baj, csak a válaszok alapján körvonalazódik kb...

Szóval az a baj, hogy számlát fizetsz, vagy hogy autóval mégy, vagy hogy bent maradsz tovább a városban?

Próbálok válaszolni is.

A számlabefizetés jó döntés.

Ha autóval mégy és ezzel nem akadályozod a barátnőd munkába jutását/előre megbeszélt terveit, akkor azzal nincs semmi gáz.

Ha KICSIT tovább maradsz, az sem baj általában, bár pároknál szokás, hogy telefonálnak vagy smseznek, hogy később érkeznek haza.

Ha a barátnő mindeközben dolgozik és az ő időbeosztását nem érinti egyáltalán, akkor végképp nem értem a problémát.

2014. dec. 18. 21:39
 16/19 anonim ***** válasza:
77%

Ez teljesen belefér (szerintem ennél több is), a számla befizetése meg amúgy is muszáj dolog, hacsak nem egyik napról a másira éltek, megköszönhetné, hogy te állsz sorba és ennyi.

Ettől függetlenül én mindig szoktam szólni a páromnak, ha elintézek valamit, ami kettőnket is érint, nyilván nem akkor, ha mondjuk pihen, meg nem feltétlen előtte, ráér addig, amíg amúgy is beszélünk. Ha csak egy hét úlva derül ki, mikor sorra került a postán, hogy nincs a tálcájában a csekk, akkor van gond. ;)

(22/N)

2014. dec. 18. 21:46
 17/19 anonim ***** válasza:

Nem gáz, de ILLIK szólni, hogy mi a helyzet, ne várjon haza....

Már ha jól értem amit írsz, mert nem egyszerű....

2014. dec. 19. 10:17
 18/19 anonim ***** válasza:
Nélüle döntöd el, hogy elmész a postára feladni a csekkeket? És nem beszéled meg vele? Tragédia. Nem is értem, hogy lehet egy ekkora horderejű döntést egyedül meghozni. Ő aszt meg megbeszéli veled, hogy most menjen-e ki pisilni vagy majd ebéd után?
2014. dec. 19. 11:32
 19/19 anonim ***** válasza:
Ha az utolsó pár ezerből tankolsz akkor praktikus megbeszélni amúgy minek?-ez lényegtelen dolog
2014. dec. 19. 13:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!