Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Mennyire viseli meg a házasság...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire viseli meg a házasságot ha nem jön a gyerek, és a feleség túlzásba viszi a próbálkozást?

Figyelt kérdés
Meddig érdemes egy nőnek próbálkozni a különböző praktikákkal, pl. hogy meg van szabva mikor optimális a szex, gyertyaállás stb. Meddig fér az bele, hogy a nő próbálkozik, a férfi meg már unja azt hogy a szex már egy beszabályozott tevékenységgé válik. Tönkremehet ezek miatt az okok miatt egy házasság?
2014. dec. 8. 10:55
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
52%
Az, hogy az ember kétnaponta együtt van, és együttlét után felteszi a lábát, nem vághat haza egy házasságot. Nem kell napi 24 órában erről beszélni, de igenis a férfiak is észbe kell, hogy kapjanak, hogy ez nem szivességtétel a nő felé, hanem az ő döntése is. Amiért tenni kell. Lehet okolni érte a nőt, de szerintem sokkal többen fogják erre, hogy ez a gond, mint, hogy szembenézzenek azzal, hogy valójában már nem is akarják igazán az egészet. Ez olyan, mint az apás szülésre fogni a későbbi válást. Kifogás és kommunikációhiány, őszintétlenség az egész. Attól, hogy egy pár hosszú ideig próbálkozik még nem kell egymás agyára menni vele.
2014. dec. 8. 11:39
 12/23 anonim ***** válasza:
43%

Hat... Nalunk tonkre nem ment, csak neki is elege volt a depijeimbol. Mondjuk nalunk alapbol is gyakori a szex a mai napig, tehat en nem ilyesmivel keszitettem ki, hanem amikor megjott, akkor 1 hetig mely depresszioba estem. Igy akaratlanul is tudta mikor jott meg. Vegul 10 honap probalkozas utan sikerult.

Nagyon ki lehet kesziteni oket ezekkel. Es nem azt jelenti, hogy o nem szeretne, csak ugy vannak vele, hogy ha nincs egeszsegugyi gond, akkor ugyis jon ha jonnie kell, ha ezen stresszelunk, attol nem lesz jobb. Mostanra en is megertettem, rajta vagyunk a harmadik baban, de mostmar biztosan nem fogom ezt csinalni.

Ugyan egy jo hazassagot biztosan nem tesz tonkre szerintem, ahhoz azert tobb kell, de nagyon eleguk tud lenni az biztos.

2014. dec. 8. 11:43
 13/23 A kérdező kommentje:
De ha mindennap ezt beszéli? Azt meg sem kérdezi a másiknak milyen napja volt? Az apás szülés teljesen más téma ott már a gyerek születéséről van szó. De ez a felesleges próbálkozás ami hónapok óta megy, az megint más dolog. Nem lenne szabad egy nőnek állandóan csak a gyerekvállalás körül kattogni. Na most ő csak vér szerinti gyereket akar. Mit fog csinálni ha évekig nem jön a gyerek? Mert egyébként semmi egészségügyi oka nincs.
2014. dec. 8. 11:47
 14/23 anonim ***** válasza:
60%

Amúgy Te ki vagy a történetben? Ha a férj akkor mondd meg a feleségednek hogy téged ez az egész kikészit és felesleges próbálkozásnak tartod az egészet!

A gyereket ha már tervezitek akkor mindkettőtöknek egyformán kell akarni.

Valamivel próbáld meg lefoglalni a feleségedet, menjetek el akár egy hétvégére kikapcsolódni, mondd meg neki hogy nem tesz jót ez a görcsösen akarás.

Nálunk inkább a csalódottság érzés volt nehéz mindkettőnk részéről, mi 4 évig próbálkoztunk mire sikerült teherbe esnem. Ezidő alatt hol én hol a párom voltunk "kiborulva", lelkileg mindkettőnket megviselt a sok sikertelenség és kurarc.

Azóta megszületett a kisfiunk, 1 éves 3 hónapos már.

Ha mindketten szeretnétek a babát akkor sikerülni fog előbb utóbb!

2014. dec. 8. 12:11
 15/23 anonim ***** válasza:
73%

Sokan félreértik a kérdezőt. Nem az a baja, hogy ő nem szeretne gyereket, hanem az, hogy a felesége fanatikus lett.

Ez olyan mint a vallás. Szép dolog vallásosnak lenni, de szélsőséges fanatikusokat már kevesen kedvelik.

Szerintem a fanatizmus az élet semelyik területén nem egészséges.

Kérdező: próbáltad már leültetni és beszélni vele erről? Jelezted már neki, hogy túlzásokba esik és ez téged zavar? Hogy reagált erre?

2014. dec. 8. 12:55
 16/23 anonim ***** válasza:
26%

Attól függ van-e valós meddőségi probléma, vagy csak a nő türelmetlenkedik minden ok nélkül. Ha csak pár hónapja kezdtetek próbálkozni, akkor nem normális a viselkedése és tönkre is teheti ezzel a kapcsolatot. Az első egy-másfél évben semmi ok nincs arra, hogy bármilyen praktikákat alkalmazzon a pár. Csak élvezni kellene egymás társaságát, amikor jól esik, nem időzítve.

Ha már régebb óta nem sikerül a baba, akkor amennyiben a férfi is szeretne gyereket, akkor igenis tegye oda magát ő is. Jól néztünk volna ki pl. ha miután megkaptam a hormoninjekcióimat a férjem aznap, amikor mintát kellett adnia azt mondta volna, hogy neki most nincs kedve. Azért elsősorban a nőt érintik ezek a vizsgálatok és kezelések, a férfinek technikailag nincs sok dolga. Igenis elvárható ilyen esetben, hogy amikor önmegtartóztatás szükséges akkor bírja ki, amikor meg produkálni kell, akkor tegye meg. Szerencsére az én férjemnek ugyanolyan fontos volt, hogy legyen gyerekünk, mint nekem.

Egyébként statisztikai adatok alapján azoknál a pároknál, akik valós meddőségi problémával küzdenek az átlagnál kevesebb a válás.

2014. dec. 8. 13:51
 17/23 anonim ***** válasza:
27%
Ha férfi lennék, engem ez zavarna. Nem az előre levajazott szex, hanem hogy miért nem akar örökbe fogadni? Anya akar lenni vagy szülni akar? Mi lesz, ha megfogan a kis Jézus? Utána minden körülötte fog forogni, 30 évesen is a mama fogja kitörölni a fenekét.
2014. dec. 8. 13:58
 18/23 anonim ***** válasza:
33%

Ha valaki gyereket akar, akkor NEM idöpontar kell szexelni, hanem élvezni a szexet - sokkal jobb hatásfokkal jön össze a baba.

A gyertyaállás teljesen hülyeség, mert így csak csökkken a terhesség esélye, mert a speriumok lefolynak a méhszájról a hüvely végébe. Sokkal többet ér, ha nyugton fekszik a nö minden tornmutatvány nélkül - márcsak azért is, mert a megtermékenyítö spermiumok az orgazmus alatt jutnak be a méhbe, nem pedig utána.

Ha a nö teljesen belelovallja amgát a gyereket akarásba, akkor elöször a férj beszéljen vele, hogy ez így nem jó, utána meg, ha nincs változás, keresenek fel egy szakembert (pszichológus), aki rendet tesz a nö fejében.

2014. dec. 8. 13:58
 19/23 anonim ***** válasza:
62%
Én szerencsére nem voltam még ilyen helyzetben, de ha nagyon fontos lenne számomra a gyerekvállalás, és minden extra eszköz bevetése ellenére sem jönne össze hónapokon keresztül, és is kattognék rajta. Ez a dolog viszont nem ellened irányul, úgyhogy meg kell vele beszélned, hogy rád ez rossz hatással van, és már nincs kedved mellé bújni az ágyba, mert csak eszköznek érzed magad, akiről minden hónapban bebizonyosodik, hogy haszontalan volt.. Legalábbis én így érezném magam hasonló esetben, ha férfi lennék. Biztosítsd, hogy mellette vagy a gyerekvállalásban, de egyrészt szakemberhez szeretnél fordulni, mielőtt teljesen depressziós lesz a sikertelenségtől, másrészt a kapcsolatotokra is ráférne némi renoválás ennyi stressz után. Szerintem a feleséged nagyon szeretne karácsonyi ajándékként egy pozitív tesztet fogni a kezében, és annyira természetes számára, hogy ez neked is minden fáradtságot megér, hogy más lelki szükségleteiddel elfelejt foglalkozni. Próbáljátok úgy intézni a dolgokat, hogy a kecske is jóllakjon, káposzta is megmaradjon. Ha egy romantikus program után kerültök ágyba, talán a praktikákon kívül egymásra is jobban tudtok figyelni.
2014. dec. 8. 13:59
 20/23 anonim ***** válasza:
47%

Szerintem ez már túlzás, és sokszor már azért sem jön a baba, mert ennyire rágörcsölnek az egészre.

Értem, hogy fontos, meg ilyesmik, de ezzel simán tönkre lehet vágni egy házasságot:

- mert az együttlét KIZÁRÓLAGOSAN a nemzésről szól

- eltűnik az intimitás, a gyengédség

- teljesítménykényszer a ffi oldalán - MUSZÁJ produkálni > ez lazán vezethet merevedési zavarokhoz, pl.

- csinálni KELL, ha akarod, ha nem

- bűntudat, az önvád minkét részről, hogy biztosan miattam nem sikerül, tuti én vagyok a rossz > önbizalom, majd a libidó, teljesítmény csökkenése

Egyik ismerősömék 4 évig próbálkoztak mindennel, ffi és nő is kivizsgálások tömkelege, kezelések, majdnem ráment a házasságuk, mert mind ketten tök feszültek voltak már. Aztán elutaztak egy hétre, új környezet, nyugalom, csak egymásra figyeltek, koktélozgatás, fürdés, vacsik, szex... és már hárman tértek haza.

2014. dec. 8. 14:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!