Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt olyan akinek a párja (Fülöpszigeteki, indonéziai vagy Thaiföldi)?
Belgiumban élek. Fölvetettem neki korábban a tanulói vízumot de nem nagyon beszéltünk róla. Ő olvasott egy blogot, ahol egy Indonéz csaj számolt be róla, hogy ő hogyan szerezte meg a tartózkodási engedélyt Belgiumban és ezért inkább ezért ezt az utat választottuk. A tanuló vízum bizonytalanabbnak tünt. Én az anyagi körülményeiröl csak azt tudom amit mondot. És pár hónapja még csak azt mondta a lakbérre akar hazaküldeni pénzt ami kb 110 euró.
Most pedig azt mondta 180. Kérdeztem tőle miért 180 ha a lakbér 110 ő azt mondta a lakbér többe kerül. de igazából nem akar erröl beszélni velem mert szerinte az anyagiak közénk álnak. Ezzel be volt fejezve a beszélgetés. A lakhatási problémájukat meg értékeli, hogy meg akarom oldani de ez az ő gondja majd ő megoldja. Keresnek a környéken egy "béreld, hogy megvehesd lakást" bérlik a lakást és egy idő után jogot kapnak, hogy megvegyék. Ilyen szerintem még nincs Magyarországon. De én sem vagyok tisztában ezzel mert gyorsan befejezte a beszélgetést. Én ezek után akadtam ki és jöttem ide kérdésem kiirni mert kíváncsi vagyok a véleményetekre. Nem akarok fejest ugrani egy felelőtlen, bizonytalan kimenetelü életbe.
"Ket het utan mire fol fizessen a kerdezo?"
Fentebb írta, hogy nem ő fizetne, hanem a lány küldene a SAJÁT FIZETÉSÈBŐL haza. Nem a kérdezőéből.
Ha pedig odáig eljutnak, hogy gyerekeket vállalnak, a nő akkor is kap gyedet az EU-ban is... Németo.-ban pl. 14 hónapig a fizu kb. 65%-át plusz Kindergeldet. Azt meg, hogy meddig szeretne otthon maradni, meg lehet beszélni.
Saját fizetéséből de mi a biztosíték, hogy lessz is Munkája?
Belgiumban nem sokra megy angol nyelvtudásal! Ezért agódom! Én is Holland cégnek dolgozom. Amúgy én sem látok sok esélyt munkát találni a Holland vagy a Francia nyelvtudása néálkül Belgiumban. Kezded már érteni miért aggódom. Nemhogy az övét de még a saját jövőmre sem látok garanciát, hogy egy esetleges munkahely elvesztése után itt munkát fogok kapni Belgiumban míg a nyelvet nem tanulom meg. Jelenleg még csak az első nyelvleckénél tartok estin. És hála a jó életnek a munkahelyemen is lengyelek vesznek körül és a házban ahol élek szintén. Szóval nagyon meg van könnyítve a dolgom nyelvgyakorlás terén.
"Fentebb írta, hogy nem ő fizetne, hanem a lány küldene a SAJÁT FIZETÉSÈBŐL haza. Nem a kérdezőéből."
Szerinted ha kikoltozik, akkor abban a pillanatban az olebe hullik a legjobb munka? Ne rohogtess mar! Ezt te sem gondolhatod komolyan!
Es amig nem dolgozik, kinek a fizetesebol megy haza a penz?
Egy internetes nemzetközi társkereső oldalon. A világ minden tájáról vannak fönt társkeresők.
Azaz két nemzetközi társkeresőt böngésztem mivel a nemzetközi oldalakon külföldön élő Magyar lányokkal is összefuthat az ember. Tehát esélyt láttam arra, hogy Belgiumban, Hollandiában élő lányra leljek.A fülöpszigeteki lány pedig azért volt szimpatikus mert szép volt és egyből kijelentette, hogy szívesen idejön hozzám de ha gondolom én is mehetek a fülöpszigetekre lakni. Neki mindegy hol akarok élni csak velem lehessen :-) Bárhová hajlandó követni. Ez elégg jól hangzott míg rá nem jöttem, hogy mindent hajlandó velem megbeszélni kivéve az anyagi dolgokat. Azt folyton kerüli. De ma neki szegezem a kérdést mert akárhogy is nézem az egyik alap dolog egy családban hogy az anyagi kérdésekől eggyetértés legyen. Amíg nem tisztázza nekem, hogy hogyan is képzeli el ezt az egész családfinanszírozós dolgot addig nem tudok biztos döntést hozni arról, hogy akár próba kép elvegyem, hogy lakva megismerjem. Ez fölösleges pénzpocsékolásnak látszik a részemről. Tudom a boldogsághoz nem pénz kell viszont a pénz nagyon könnyen a boldogtalanság forrása lehet. Ha kerülgeti ezt a témát akkor inkább fölhagyok vele már most.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!