Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Van itt olyan akinek a párja...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

JaniB kérdése:

Van itt olyan akinek a párja (Fülöpszigeteki, indonéziai vagy Thaiföldi)?

Figyelt kérdés
Érdekelne, hogy párotok havi rendszerességgel küld haza pénzt a családtagjainak? Én házasodni készülök de a csaj azt mondja minimum 180 eurót szeretne küldeni a családjának. Mondom én azt nem fogom fizetni. Azt mondja ő fog dolgozni és az ő fizujából megy a dolog. Csak az a bökkenő, hogy gyermekeket tervezünk tehát dolgozni nem fog tudni jó ideig.

#pénz #thai #Indonézia #Fülöpsziget
2014. dec. 4. 20:45
1 2 3 4 5
 21/43 A kérdező kommentje:
A Thai örömlányról annyit, hogy keresztény és a kikötése az volt, hogy nem azért jön hozzám látogatóba 2 hétre hogy megdugjam. Ezt tiszteletben tartottam. Én is arra voltam, kíváncsi, hogy kijövünk e. a két hét alatt kijötünk de az csak vakáció volt. Ezért szeretném hosszabb távon is megismerni hogy kiderüljön tényleg kijövök e vele vagy sem. Lehet elkerülte a figyelmed, hogy jelenleg 3 fiu dolgozik a családban. Nem hiszem, hogy nincs mit enniük. Gondolom az autót is fönt kell valamiből tartani. Egyébbként igen. egy megmondó ember vagyok mikor valaki nem figyeli mit írok csak támad. Komolyan mondom pár ember pár Lengyel munkatársamra hasonlít akik inkább dolgoznak kevesebb pénzért hosszú távon mint rövid távon sok pénzért.
2014. dec. 4. 22:39
 22/43 A kérdező kommentje:

Szeretném megköszönni mindenkinek a hozzászólását.

Ahogy elnézzem a lényeg, az, hogy a lány jobban tudja, hogy miféle szüksége van a családjának, hogy az albérletet fizesse. Azért mostmár neki szegezem a kérdést, hogy ő hogyan képzeli el pontosan ezt az egész gyerekválalósdit és pénzküldözgetést és közös kasszát. Nem fogom, hagyni, hogy kikerülje ezekre a kérdésekre a válaszadást.

2014. dec. 4. 22:48
 23/43 anonim ***** válasza:
79%
Jo par filippino ismerosom van, aki igy hazasodott, mint ahogy ti terveztetek. Naluk ugy van, hogy van egy havi fix osszeg, amit hazakuldenek a szuloknek kajara, gyogyszerekre. Aztan jonnek a plusz kiadasok. Pl unokaoccs iskolaja, ami persze fizetos, nagyneni tartozasanak rendezese, lakasfelujitas stb... Szoval mindig van valaki a "szuk" csaladi korben, aki segitsegre szorul.
2014. dec. 5. 01:15
 24/43 anonim ***** válasza:
30%

" Van az a Magyar közmondás, hogy ingyen lónak ne nézd a fogát. "

Ilyen magyar közmondás nincs...

2014. dec. 5. 07:17
 25/43 anonim ***** válasza:
56%

Kérdező, nagyon nem értelek.

Honnan ismered ezt a lányt?

Itt volt nálad 2 hetet, annyi az össz kapcsolatotok?

Nem értem, hol akartál lakást venni, amit elutasított? Az ő hazájában?

Ha te sem élsz húú de jól, szüleid sem akkor miből akartál venni? De minek is...?

A 180 eurot amit hazaküldene, hiába küldené a saját pénzéből,ha együtt éltek, tök mindegy minek nevezi, a közösből venné el. Aztán te tartanád el?

Hülyére fog venni ez a csaj, jól megszívod. Ki fog használni, el ne vedd, legyen eszed. Nincs elég európai nő, hogy ezzel akarod bonyolítani az életed? Majd jön az egész nagy családja, akiket eltarthatsz. Mert ezek összetartóak, nem hagyják egymást. Nekik egy európai pasi nagy fogás, kihasználnak majd! Legyen eszed!!

(Egy szintén erdélyi, de már Magyarországon élő nő)

2014. dec. 5. 07:35
 26/43 anonim ***** válasza:

Kíváncsi vagyok akkor is ennyire szájalna-e a kérdező, ha az ő családja szorulna rá a támogatàsra, és a kedves felesége tiltaná meg neki:) bakker még nem is ismeritek egymást de máris megszabod neki mit szabad a saját keresetéből és mit nem....

Arról nem is beszélve, hogy ő él a saját országàban, csak tudja màr melyik környék problémás és mennyire hazudnak a hirdetők. Feltételezem te sem dőlnél be egy szép ingatlannak 3 szép kép miatt a nyolcker közepén, gyanúsan olcsó áron... Ugye?

2014. dec. 5. 07:48
 27/43 anonim ***** válasza:
34%

Kérdező, azt akartam tanácsolni, hogy keress magadnak egy barátnőt, de irasodbol ítélve nincs az a no aki szpba allna veled, szerencsétlen ázsiai lany is gondolom csak azert választott mert nem akar ehen halni.

Igazságtalan az élet.

A lenyeg, hogy egy rettenetes olcsojanos vagy, es az a fajta suttyó aki nagyon okosnak képzeli magat..egyszoval a legrosszabb fajtából valo vagy, Isten ovjon Mindenkit a te fajtadtol.

A tanacsom:

Fogj egy lapátot es

Ásd el magad!

2014. dec. 5. 08:03
 28/43 A kérdező kommentje:

Látom visszatérő gondolat a hozzászólók körében az hogy nekem problémám van a rendszeres pénzküldésel vagy a pénz összegével. Kedves hozzászólók. Először is nem a pénz összeg mértékével van a bajom. A bajom a bajom azzal van, hogy ha valaki feltételt szab, hogy havi rendszerességel akar pénzt küldeni haza akkor abból baj lehet ha valami történik velem, közös gyermekünkel, vagy ővele. Ebben az esetben a pénzküldés akadozhat. Pl betegség, baleset vagy házfelújitás miatt. Az én bajom azzal van, hogy félek ilyen esetben a feszültség lessz köztünk ami egy család ketté szakadásához is vezethet ami ugye a gyermekeknek nem tenne jót. De ha nem is szakad ketté akkor sem jó a gyermeknek a haragos szülőket látni nap mint nap. Ő haragudna rám mert nem tud pénzt küldeni mert pl lebetegszem és ő ugye lehet arra számít, hogy ő havi szinten minimum elküldi a kedves családjának a 180 eurót. Én pedig haragos lennék mert úgy érezném, hogy az anyukája fontosabb neki mint a mi családunk.

Másodszor pedig a bajom azzal van, hogy amit néztem lakást nem ellenőrizte le csak gyorsan minden rosszat föltételez róla úgy, hogy a környéket sem ismeri! Ha nekem valaki a 8 kerben ajánl valamit azért akkor már van sejtésem, hogy miért annyi az ár de még akkor is veszem a fáradtságot és utána nézek. Viszont nem csak a 8 kerben vannak lakások.

2014. dec. 5. 08:36
 29/43 A kérdező kommentje:
Ne felejtsétek el Magyarországon, hányan kerültek lakhatási problémába mert a munkahelyük megszünt és nem találtak hasonló jól fizető állást. Ez velem is megtörténhet. És ekkor jönne a probléma. Én ezt akarom elkerülni. Ezért tettem föl a kérdést, hogy ez az ázsiaiaknál mennyire rendszeres dolog, hogy küldik a pénzt haza.Én nem tudom, garantálni, hogy évtizedekig lessz jó álásom. Lehet nektek a munkátok holtbiztos de nekem nem. És lehet kisebb fizetésért kell dolgozzak majd ha esetleg megszűnik. Szóval akkor jönne a baj a pénzküldésel kapcsolatban.
2014. dec. 5. 08:40
 30/43 anonim ***** válasza:
96%

De en komolyan nem hiszem el, hogy a hazassag az egyetlen modja, hogy Europaba mehessen.

Egyebkent nem ertem a hozzaszolokat. Ket het utan mire fol fizessen a kerdezo? Egy komoly kapcsolatba beleferhet az, hogy tamogatom a psrom csaladjat, na de nem ilyen helyzetben. Az meg a masik fele,hogy en nagyon kivancsi lennek arra, hogy tenyleg raszorul-e a csaladja, es azert kell a penz, vagy csak jol meg akar fejni?

Az en parom is kulfoldi, es nekunk is problema volt a tavolsag. Mi ezt ugy oldottuk meg, hogy beiratkoztam nyelvtanfolyamra( ha mar az adott orszagban elek, illik megtanulni a helyi nyelvet) es igy tudtam igenyelni tanuloi vizumot. Nalatok ez nem palya? Milyen nyelven beszeltek,es melyik orszagban elsz? Ha ott lenne egy ideig es tanulna, akkor lenne idod kiismerni, mert ket het alatt barki kiadhatja akarkinek magat. Engem meg mindig nem sikerult meggyoznod arrol, hogy ez a no nem eloskodni akar. Ne haragudj, de borzaszto meggondolatlan vagy.

2014. dec. 5. 09:09
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!