Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt olyan akinek a párja (Fülöpszigeteki, indonéziai vagy Thaiföldi)?
Megpróbálom mégjobban megvilágítani a dolgot.
Van az a Magyar közmondás, hogy ingyen lónak ne nézd a fogát.
Én megoldani és nem elodázni szeretem a problémát. Mivel a lakásvásárlás olcsóbb ezért gondoltam, hogy veszek egy lakást amiben lakhatnak, hogy ne keljen albérletet fizetni. Nem látom értelmét bármilyen apró is legyen az az összeg, hogy havi szinten valaki haza küldje. Én sem küldök a saját szüleimnek pénzt. Inkább építek nekik új tetőt a házra, vagy új szivattyút veszek nekik a kútba, vagy vízaknát csinálok nekik. Tudom, hogy ez igazi segitség. Az, hogy havi szinten küldök és ők azt fölélik azzal nem oldom meg a problémát csak eltolom. Szóval én azon csalódtam, hogy ő inkább havi szinten akar küldeni kétszer annyit mint a lakás bérlése úgy hogy a 3 tesó dolgozik és csak az anyjukat kell ellátni+ 1 unokát. A Lány 2015-ben már gyereket akar. Lehet tényleg a gyerekkel akarja bebiztosítani magát. Hmm :-/
Te egy beképzelt, önelégült, primitív barom vagy.
(Csak az írásod és a megfogalmazásod alapján, a hülye történeted lényegtelen.)
én ezt nem értem... 2 hetet voltál ezzel a lánnyal- de már gyerekeket terveztek?
illetve ö...de ha neked ez csak -kényszer házasság lenne, akkor miért tervezel vele..miért gondolkodsz években 2 hét után?
szerintem itt se tem, sem ö,- nem szerelmes, nem értem miért gondolkodtok ilyen dolgon mikor nem is ismeritek egymást. mellesleg, ha már elveszed és gyereketek is lesz, gondolom közös kasszán lesztek..
De gondoltam rá, hogy esetleg van gyereke de nemzetközi házasságnál mindent gór cső alá vesznek a hatóságok.
Kedves utolsó hozzászóló. Mikor a barom szót használod embertársadra lehet ell kéne gondolkozz. Ugyanis én Erdélyböl menekültem a családommal gyermekként. Mindent a nulláról kezdtünk. Szüleimnél ma is csak fafűtés van és egy fúrt kút. Jelenleg a normális vízellátáson fáradozom úgy ahogy tudok. Nyugaton dolgozom és a 180 euró az én fizetésemnek sem teszi ki a 10%-át mint ahogy egy korábbi hozzászóló ezt már fölvetette. De én tudom értékelni a pénzt amit megkeresek és tudom jól, hogy ha valaki nekem egy jobb életet kínálna akkor nem nyavajognék neki, hogy léci inkább pénzt küldj a családomnak mintsem a lakhatási problémáik old meg. Ha valaki rajtam segit akkor nehogy már én mondjam meg neki, hogy hogyan segítsen és, hogyan gazdálkodjon a pénzével hosszú távon. Vagy te teljesen normálisnak tartod, hogy miközben Ép azon vagyok, hogy pár éven belül lakást vegyek nyugaton a jövőbeni családomnak (amiből lehet semmi sem lessz jelen állapotban) eközben én küldözgessek lóvét más családjának miközben a feleségem albérletben van a gyerekemmel? Remélem érted mit akarok mondani. Nekem ez az amit nehéz megemészteni. Nekem sincs lakásom és a szüleim sem élnek jó körülmények közt. (2 éve szétfagyott karácsonykor a fürdőszobában a vízvezeték. Szerinted?) És mikor anyagi megfontolásból a lakás vásárlás a negyede lenne egy 10 éves pénzküldözgetős periódusnak akkor szerinted én barom vagyok mert az olcsóbb végleges megoldás mellet akarom letenni a voksom és nem a pénzküldözgetős probléma elodázós megoldáson ahol 30 év után sem lenne lakásuk csak albérletük. Szóval ezt a barom jelzőt át kéne gondolni és számolni kéne mielőt csak úgy nekiálsz vagdalkozni.
De b*zmeg kérdező, ha a szülei keresete nem elég a mindennapi élethez, akkor vihetsz szivattyút meg építhetsz ereszcsatornát meg vehetsz lakást, AKKOR IS kelleni fog egy bizonyos összeg ahhoz, hogy ne pusztuljon éhen. Feltételezem ha a lakás lenne a legnagyobb gondja, akkor igen hálásan belátná a kis thai barátnőd is, hogy egy saját lakás remek megoldás lenne. De ha egyszerűen nem tud megélni a pénzéből, hadd küldjön már neki a saját istenverte leánya a saját keresetéből haza, te jó ég!
Gyereket meg talán nem kellene érdekházasságba vállalni.
A személyiségedről meg az a véleményem, hogy egy primitív, igazi paraszt megmondóember vagy, aki még normális úton módon barátnőt sem tud szerezni magának, hanem azon éli ki az agresszív birtoklási vágyát, hogy thaiföldről vesz örömlányt feleségnek, hát gyönyörű!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!