Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti ilyen esetben támogatnátok a férjeteket?
13 éve házasok. A férfi tudta, hogy van egy gyermeke egy régebbi kapcsolatából, de még terhesen elhagyta a nőt, ezért a feleségének nem beszélt róla.
Nem rég felkereste a gyereke anyja a férfit, mert nyár elején daganatot találtak a mellében és mára már egészen biztos, hogy nem tudják meggyógyítani. A nő nagyon aggódik a 16 éves gyereke jövője miatt. Mindig is ketten voltak a lányával, neki nem sikerült új kapcsolatot kialakítani. Nem azért kereste meg az apát, mert azt akarja, hogy ő nevelje tovább.(A nő szüleivel laknak jelenleg, és ők vállalják az unokájuk nevelését.)
A lényeg, hogy a férfi szeretne valamilyen szinten törődni a lányával, de a felesége megtiltotta. Azt mondta, hogy elvál, ha anyagilag - vagy bárhogy támogatja a gyerekét. Nekik 2 közös gyermekük van.( 8 és 10 évesek. )
Meg lehet érteni a feleséget is, hisz ő eddig semmit se tudott erről a gyermekről.
Mi előtt valaki kételkedni kezdene, 100% hogy a gyerek a férjé.
A kérdésem az lenne, hogy Ti is így reagálnátok, ha a feleség helyében lennétek?
Feleség reakciója érthető. Remélem lenyugszik és értelmesen átgondolja ezt a kérdést.
Minden szülő szeretné biztonságba tudni a gyermekét. Érthető, hogy megmozgat minden olyan lehetóséget amivel ezt biztosítani tudja. Az is lehet, hogy anyagi bihtonságuk megvan de egy gyereknek kell érzelmi és ezért fordult csak az apukához.
Hogy anno apuka miért hagyta el őket azt csak ők tudják.
Lehet, hogy apuka egy szemét disznó de az is lehet, hogy így állapodtak meg.
Kérdező te a lány vagy?
a "férjre" szörnyen kiakadnék. nem kis dolgot hallgatott el, és undorító, gerinctelen módon bánt el a volt barátnővel, és a saját vérével. én egy ilyen emberben többet nem bíznék meg.
a gyerekre (kamaszra), volt barátnőre semmiképp. az utóbbi kérése érthető, haldoklik, nyilván felkeresi a gyereke apját, ha a gyereke kéri. a feleség helyében megpróbálnám felvenni a kapcsolatot a lánnyal, esetleg bemutatni a testvéreinek, hogy érezze, van még helye a földön, hiszen hamarosan kirántják szegénynek a lába alól a talajt. a (esetemben hamarosan volt) férjet támogatnám, amiben a lányának ilyen-olyan támogatást nyújt (szerintem válással fenyegetőzni nagy hülyeség volt ebben a helyzetben, nem a gyereken kéne a férjre való ostornak csattannia), és megpróbálnék a gyerekeim és közte valami jobb fajta viszonyt kialakítani, hiszen féltestvérek, erről nem szabad megfeledkezni. a férjecske meg ugye mehetne a fenébe. de ez én vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!