Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Házasok, ahol 0-8 év közötti...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Házasok, ahol 0-8 év közötti gyerek is van, mennyi időtök van egymásra? Hogy oldjátok meg, hogy a kapcsolatotok a gyerek mellett ne hűljön ki? Marad energiátok egymásra?

Figyelt kérdés
Egy itteni kérdés gondolkoztatott el azon, hogy mi van akkor, ha a gyerek előtt minden nagyon jó volt, a pár régóta együtt van, ismeri egymást, és bevállalják a gyereket, ami rengeteg energiába kerül. Hogyan lehet ilyenkor a kapcsolatra is energiát fordítani, amikor alig várja az ember, hogy aludhasson egy jót? El lehet várni ilyenkor a párunktól azt, amit korábban kaptunk? Vagy ezek olyan évek, amiket egyszerűen túl kell valahogy élni?

2014. dec. 4. 10:01
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
83%

Az első hat hét valóban húzós volt. Egyrészt az újszülött tényleg 24 óra, másrészt majdnem ott maradtam a szülőágyon, úgyhogy nekem külön volt egy lábadozós hónapom, amíg WC-re is kísérettel jutottam csak ki.

De ez annyira nem okozott gondot, egyrészt a férjem átvette a baba ellátásának oroszlánrészét (ennyi erővel autóbalesetem is lehetett volna), másrészt ő is tudta, hogy csak pár hét és felépülök, így átmenetinek tekintette a dolgot.

Azóta meg szerencsére jól alszik a baba (most fél éves), kezdetektől arra szoktattuk, hogy egyedül is ellegyen, bele tudjon merülni egy játékba egyedül is.

Illetve megosztjuk a lehetőségekhez képest a feladatokat.

Hajnalban az kel fel, aki kevésbé fáradt.

Így beszélgetni, együtt lenni a gyerek jelenlétében is tudunk, az intim részt meg egyszerűen akkorra időzítjük, amikor alszik (éjjel, vagy naponta kétszer 2-3 órás időkapuk).

Szóval egymással beszélgetni akkor is tudunk, ha ott van mellettünk a baba, ez nem vesz le ilyen értelemben az időnkből.

2014. dec. 4. 13:16
 22/23 anonim ***** válasza:

En pont ezzel a problemalval kuzdok.9honapos kisfiunk,orokmozgo,egy percre sem lehet magara hagyni.felmaszik a szekrenyre mindenhova.ejfel korul alszik el(nem kerek altatasi tanacsokat,mar mindent kiprobaltunk)a parom egesz napdolgozik,a haztartast sem birom ugy vezetni ahogy elotte,a szexualis eletunk nulla...ott a hetvege amikor jon a parom elozo hazassagabol szuletett ket gyerkoce(kethetente vanegy szabad vasarnapunk)akkor epp h aheti rumlit elpakoljuk,kaja,vasarlas stb...tehat egy kaosz az egesz ugy erzem.

Most probalom a dolgokat rendszerezni.listat irok a bevasarlasrol,h mit kene fozni,h aznap milyen kituzott celjaim vannak stb.

Demar egyszeruen otttartunk h mi hamarabb dolunk ki mint a gyerek.remelem ez hamrosan megvaltozik,mert ez igy nem oke.

2014. dec. 5. 08:22
 23/23 anonim ***** válasza:
Utolso vagyok.az lemaradt h semmi segitsegunk nincs.mert ha nagymama elvinne par ora mar ott lenne az a pa rszabad ora..de sajnos ilyen nincsen.
2014. dec. 5. 08:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!