Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mentheto meg ez a hazassag vagy mar csak ido kerdese?
13 eve vagyok a ferjemmel. Meg mindig fiatalok vagyunk, en (no) 30 eves vagyok, o pedig mindjart 40. Egy ideje eltavolodtam tole szexualis teren. Nem nagyon kivanom vele a szexet, mindig csak mar akkor jon meg a kedvem mikor mar csinaljuk. Ritkan is van, atlag 2-3 hetente 1x. Sokat piszkalom, mert nagyon idegesit mikor folyton kohog (szerintem a cigitol), az is ha szipog, es az is hogy csamcsog.
Egyebkent mint embert nagyon szeretem, kedves rendes es vicces, es persze a gyerekeim apja, es mint pasi egyebkent tetszik, helyesnek latom ot. Ha kicsit odafigyelne a szamomra idegesito dolgaira, es en is visszabb vennek magambol, akkor lehetne meg ez egy normalis boldog kapcsolat, vagy ez mar a veg kezdete ha ennyire idegesitenek benne ilyen aprobb dolgok is, es mar csak ido kerdese hogy mikor abrandulok ki belole vegleg, es hagyom el? O meg szeret, ezt erzem, es o nem szokott velem kotekedni, pedig hat, van egy termeszetem. Szerintetek? Koszonom.

Inkább légy elnézőbb, próbáld meg a cigiről leszoktatni, szexuális életeteken javítsatok, mert ha egyébként jó fej, nem iszik, nem beszél csúnyán veled, gyerekeid is szeretik, akkor nem szabad a végén gondolkodni, mert ott maradsz a gyerekekkel egyedül, aztán még rosszabb kapcsolataid lehetnek. Szerintem ne tedd ki sem magad, sem a férjedet, sem gyerekeket ilyen traumának.
Régen nem váltak el az emberek, sokkal nagyobb problémákat is toleráltak.
Ne felejtsd: Én XY itt családjaink és barátaink színe előtt ünnepélyesen fogadom,
hogy örök barátod, hűséges társad, szerelmed leszek
betegségben - egészségben, jóban-rosszban,
osztozom örömödben és veled sírok bánatodban.
Ígérem Neked, hogy feltétel nélkül szeretlek és szeretni foglak,
támogatlak céljaid elérésében, becsüllek és tisztellek, mindörökre.”
Én megértem , hogy XXI. század, meg emancipáció, de azért ilyen kifogások mégse legyenek válóokok.

A férjem: köhög idegesitõ módon,
ásit idegesitõ módon,
szipog idegesitõ módon,
néha mintha itt sem lenne,
rendetlenséget csinál maga után.stb.
Soroljam még, és mégsem hagynám el a hülye szokásai miatt.
Szerintem benned van a hiba, mert már nem szereted igazán,csak elfogadod.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!