Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » " ez minden normális párkapcso...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gusztibacsiak kérdése:

" ez minden normális párkapcsolatban így működik "?

Figyelt kérdés

Legalábbis ezt állíja.

" semmi közöd hozzá hova megyek, kivel vagyok és mit csinálok. Nem vagy az apám, nincs jogod számonkérni. Mindenki egyedűl jár el szorakozni, a párjuk nélkűl. Ez minden normális párkapcsoltban így működik "

(házasok vagyunk)

2014. nov. 29. 13:03
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
50%
Nem, ez főleg ott nem normális, ahol gyerek van. Nálunk alap, hogyha a férjem menni szeretne valahová, megkérdez előtte, nem gond-e számomra, nem vagyok-e túl fáradt ahhoz, hogy este egyedül rendezzem a gyerekeket, amikor meg dolgoztam az első gyerek után, akkor meg azt, tudok-e érte menni oviba, nem túlórázo-e, nem terveztem-e énn is valami programot. KÖZÖS életnél, főleg, ahol két gyerek miatt munka után kezdődik a "második műszak (altatás, etetés, fürdetés), nem ott ez a hozzáállásnem normális. Én egy ilyen mondat miatt válnék, és most nem túlzok.
2014. nov. 29. 20:58
 22/30 anonim ***** válasza:

"második műszak (altatás, etetés, fürdetés)"

Könnyebb lenne ha előbb etetnél, fürdetnél majd utána altatnál. Hangosabb lesz, de többet fog enni.

2014. nov. 30. 00:06
 23/30 anonim ***** válasza:
Utolsó látom, sikerült leszűröd a lényeget :-) ott, ahol gyerek van közölni, hogy az egyik fél azt csinál, amit akar, a másiknak köze nincs hozzá, szerintem elég baj. A gyerekeit is leakasztja a polcról, ha épp olyanja van, amúgy ők is le vannak tojva ? Már az is érdekes, amit kérdező írt, hogy a közös gyerekes programok apukának nem felelnek meg. Elkepeszto, hogy nők kiknek képesek szülni és minek...
2014. nov. 30. 09:01
 24/30 A kérdező kommentje:
És ha azt mondom, hogy én a férj vagyok?
2014. nov. 30. 16:14
 25/30 anonim ***** válasza:
Férj vagy? Akkor is gáz, főleg, ha a gyerekek picik. Én nő vagyok, és nekem egy ilyen mondat azért esne rosszul, mert szükségem van a férjem jelenlétére az életünkben.
2014. nov. 30. 16:32
 26/30 anonim ***** válasza:

"És ha azt mondom, hogy én a férj vagyok?"

Akkor pedig ultragáz vagy, haver. Ha idő előtt rabszolgát akarsz csinálni a feleségedből, akkor jó úton jársz. Arra azért figyelj hogy ne tudjon ott hagyni. 3 gyereket bassz a nyakába, barátai nem lehetnek, keresete, pénze nem lehet, úgy talán veled marad. Amúgy ezzel a hozzálláással, egy nő nem marad melletted. Amit te elvársz ettől a nőtől, azért más százezreket kiad. Ha nem akarsz kapcsolatban maradni, az a te dolgod. De hogy a teljes kiszolgálást elvárod egy másik embertől tök ingyen, az nincs rendben. Egy fos alak vagy.

2014. nov. 30. 16:39
 27/30 anonim ***** válasza:
A verbális agressziótól a tettlegesség sem áll messze. Odáig eljutottál? Mert hamar el kéne kezdeni verni, és tudatosítani hogy utánamész ha elhagy. Jobb előre letörni az ellenállást.
2014. nov. 30. 16:41
 28/30 anonim ***** válasza:

"gusztibacsiak

Az elküldés időpontja: ma 11:26

Az üzenet oka: A kérdésre írt válasz: " ez minden normális párkapcsolatban így működik "?

""És ha azt mondom, hogy én a férj vagyok?" Akkor pedig ultragáz vagy, haver. Ha idő előtt rabszolgát akarsz csinálni a feleségedből, akkor jó úton.."

Az üzenet szövege: Igen biztos egy fos alak vagyok. ...mert kettönk közül csak én dolgozom. ...mert szeretném ha a gyerekeimnek volna anyja, ...mert nem járok kocsmázni, nem krvázom, nem költöm a pénzt játékgépre vagy drogra. igen biztos fos alak vagyok, mert nem fogadom el hogy én fürdetek, takarítok, viszem hozom az oviba(bol), én altatok stb. Ne tegyem? és akkor a gyerekkel mi lesz? hagyjam hogy az annya k.u.r.v.á.t neveljen belőle? biztos egy fos alak vagyok."

Nem kell privát üzenet. Te választottad a nyilvános vitát.

Nekem is kisgyerekem van. Tudom miről beszélek. Ezek dolgok nem érdemek a kapcsolatban: dolgozol, nem játékgépezel, nem krvázol, munka után hazamész és segítesz a feleségednek, fürdetni, altatni, mesét olvasni. EZ MIND ALAP!!! Attól függ a gyerekkel mennyit kell foglalkozni, milyen habitusú a gyerek, elképzelhető hogy segíteni kell takarítani és főzni is.

A kérdés arról nem szólt eddig hogy a nejed krvát nevel a lányodból, hanem arról hogy te közlöd vele, hogy " semmi közöd hozzá hova megyek, kivel vagyok és mit csinálok. Nem vagy az apám, nincs jogod számonkérni. Mindenki egyedűl jár el szorakozni, a párjuk nélkűl. Ez minden normális párkapcsoltban így működik " Ez így egy nagy hazugság, és marhára nem arról tanúskodik, hogy te gondos apa vagy, hanem arról hogy hogyan akarsz kibújni a családapa szerepből, és élni egy olyan életet amiről a feleségednek jobb ha nincs tudomása. Ezért vagy fos alak.

2014. dec. 1. 13:40
 29/30 anonim ***** válasza:
62 százalékos, nem teljesen értelek, nem lehet, hogy kérdezővel félre értettétek egymást? Én úgy értettem a dolgot, hogy a nő írta ezeket az ocsmány sorokat, és közben a férj van otthon a gyerekkel, míg a nő bulizik. Csak mindenki fordított szitura gondolt, mert az gyakoribb. Vagy tévedek. Egyebekben mindenben igazad van 62 százalékos, mert ahol az egyik fél ilyet mond, az ott nagyon erős verbális agresszió, és cserben hagyásnak is tűnik, csak ha jól értem, itt most nem a kérdező az, aki így nyilatkozott.
2014. dec. 1. 21:05
 30/30 A kérdező kommentje:
Na jó akkor kezdjük elöről. Én avagyok a férj, aki egymaga csinál mindent. Dolgozom, vásárolok, fürdetek, háztartást vezetek stb. A kedves feleségemet semmi más nem élteti csak, hogy mikor lesz már hétvége, mikor mehet bulizni. Eleinte ritkábban ment, ezért elnéztem. De egyre inkább szarik a családjára, s szovátettem. Mondam szépen, leszarta. Mondam csúnyán, leszarta. De betelt a pohár és megkérdeztem, mégis ezt hogy gondolja? Na a válasza volt az a bizonyos "ez minden normális párkapcsolatban ..." Ezen rágtam be és tettem fel a kérdést, vajon hányan jártok el a párotok nélkűl szórakozni.
2014. dec. 1. 21:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!