Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Állatian féltékeny, mit tegyek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Állatian féltékeny, mit tegyek?

Figyelt kérdés

A vőlegényem az utóbbi időben nagyon durván megváltozott. Vagyis, inkább most tört elő az igazi énje. Tudja, hogy nincs családom, sem rokonaim rajta kívül (papíron van, az életben nincs), nincs hová mennem. Először csak azt tiltotta meg, hogy egyedül kimenjek az utcára, vagy hogy új emberekkel beszélgessek. Utána kezdett fokozatosan tiltani a meglévő régi barátaimtól, mert szerinte meg akarom csalni. A következő lépés gondolom, az lesz, hogy kikapcsolja az internetet. Vele nem tudok beszélgetni, mert hétköznap suliba jár, amikor meg otthon van, 12 órákat gépezik. Nem lehet hozzászólni se.

Dolgozni nem hajlandó, én munkát keresek, bármit elvállalok. Legutóbb már rángatott, elmondott minden olcsó r*bancnak, jelenetet rendezett az utcán. Meggyőződése, hogy nem engedhet utcára, mert nekem a lételemem magam ronggyá dugatni (első komoly kapcsolatom, tehát nincs alapja), meg hogy csalom mindenkivel meg minden.

Ha szakítok, az utcán fogok kikötni. Külföldön élünk, itt nincsenek ismerőseim, barátaim, és pénzem sincs.

Arra gondoltam, tűrök, amíg kapok munkát, és aztán önállósodok, de egyre nehezebb. Sokat vagyok rosszul, betegeskedem, emiatt nem vesznek fel dolgozni se. A legutóbb olyan görcseim voltak, hogy kishíján elájultam.

Már arra is gondoltam, neki van valakije, így próbálja leplezni, mert én nem korlátozom őt semmiben.

Mit tegyek?

21N

2014. nov. 25. 21:51
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
100%

Te is tudod, hogy az egyetlen értelmes megoldás, ha minél elöbb eltünsz a közeléböl.

Nem tudom, hol van a külföld, ahol éltek, de Európán belül mindenhol vannak olyan helyek, ahol a bántalmazott nök lakhatnak egy ideig. Keress egy ilyen lehetöséget, és utána vagy ott építs fel magadnak valamit (munka, lakás) vagy gyüjts pénzt és költözz vissza MO-ra

2014. nov. 25. 21:59
 2/29 anonim ***** válasza:
100%
atyaég... sajnálom.. hogy kerültél külföldre? itthon sincs senkid? mielőbb ott kéne hagyni.. ugye nem bánt?(fizikailag)
2014. nov. 25. 22:00
 3/29 anonim ***** válasza:
100%

Ez a tankönyvi leírása egy bántalmazó kapcsolat alakulásának. Ugye tudod, hogy néhány hét-hónap kérdése és a fizikai brutalitás is belép, majd életveszélyes fenyegetések, stb?

A www.nane.hu honlapját olvasgasd, ott pontosan leírják a te történetedet is.

2014. nov. 25. 22:04
 4/29 A kérdező kommentje:

Igen, tudom, milyenek a bántalmazó férfiak, apukám tönkretette az életem. 20 évesen megszöktem otthonról, a jelenlegi páromhoz (nem volt ilyen akkor még), úgy kerültem ide.

A barátaimat kértem, hogy ne hagyjanak el, ha nem tudok fent lenni, emiatt van, de ki akarják vonni magukat, mert hogy ne miattuk szakítsak, legyek türelmesebb. De már ott tartok, hogy inkább felakasztom magam, olyan kilátástalan minden.

2014. nov. 25. 22:06
 5/29 anonim ***** válasza:
Menekülj, mert nem lesz jó vége! Ennél csak egyre rosszabb dolgok jönnek! Hallgass az előttem válaszolókra!
2014. nov. 25. 22:07
 6/29 A kérdező kommentje:

Mégis hová menjek?

Sajna a következő metróállomásig nem jutnék el, annyi pénzem sincs.

2014. nov. 25. 22:09
 7/29 anonim ***** válasza:

Keres munkát minél hamarabb, bármit átmenetileg, és lépj le, mielőtt valóban agresszív lesz.

Esetleg nem tudsz hazajönni?

2014. nov. 25. 22:09
 8/29 anonim ***** válasza:
Léteznek átmeneti otthonok. Az Országos Kríziskezelő központot hívd fel (google kiadja), ők konkrét menekülési terv összeállításában is segítenek, átmeneti otthonban el tudnak helyezni.
2014. nov. 25. 22:11
 9/29 A kérdező kommentje:

Nem tudok.

3000Ft az összes pénzem.

Bármit elvállalok, takarítónőnek, WC pucolónak is jelentkeztem már, de mindenhol megkapom, hogy láthatóan instabil vagyok idegileg, nem tudnak alkalmazni.

2014. nov. 25. 22:12
 10/29 anonim ***** válasza:
Illetve a helyi magyar nagykövetséget keresd. Ilyen esetekben - akár a krízisközponttal együttműködve - tudnak segíteni, akár anyagilag is, a hazajutásban és az elhelyezésedben. Vedd fel velük a kapcsolatot!
2014. nov. 25. 22:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!