Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Hogyan legyek olyan mint a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan legyek olyan mint a terhesseg elott?

Figyelt kérdés
Ha szetnezek az ismeroseim kozott azt lattom hogy sok hazassag a gyerek szuletese idejen megy tonkre, es sok no csak anyakent funkcional nem felesegkent. A paromnak volt egy elozo kapcsolata ahol a no terhes lett,de nem szerette igy nyilvan ez az eroltetett kapcsolat tonkrement. Hogyan lehet felesegkent is megfelelni terhesen? Igenyes apolt vagyok de nem akarom hogy a hazassagunk olyan helyzetbe keruljon mint az ismerosoke. Ahol az anya a gyereket neveli a ferjjel nem foglalkozik az pedig szeretot tart.
2014. nov. 23. 12:46
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
73%
Egy kapcsolatban mindenhez két ember kell, sokszor az igénytelenség sem csak a nő hibája. Ha feleség szeretné a szülés után mondjuk visszanyerni a régi alakját az nyilván nem fog menni támogatás nélkül.Ha jó a kapcsolat akkor egymást segítik a felek, megosztják a gyerek körüli felafatokat, pl: apuka nem kezd el hisztizni, ha neki kell vigyázni a gyerekre, amíg anyuka fut egyet, avagy anyuka sem kezd el durcizni és kisajátítani a gyereket, ha apuka szeretne valamilyen feladatot átvenni.
2014. nov. 23. 15:51
 12/17 anonim ***** válasza:
74%
Nem értem 11 miért lett így lepontozva. Nálunk még mindig az a nézet dívik, hogy a gyerek, a háztartás csakis a nő feladata, és ezt a sok hp gondolja így. A férfi seggét fényesre kinyalni, lesni minden óhaját. Csak azt nem értem, hogy akik így gondolkodnak, a férfinak milyen szerepet szánnak? Úgy kezelik mint egy idiótát, akinek annyi a dolga, hogy eljár dolgozni, neki sem a kapcsolatért nem kell tenni semmit, sem feladata nincs otthon. Hát pont ezeket a nőket cserélik le akik így gondolkodnak, hiába erőlködnek, de meg is érdemlik!
2014. nov. 23. 17:03
 13/17 anonim ***** válasza:
53%

Nézd kedves 12-es, ezzel az a baj, hogy amikor az anyuka van otthon a gyerekkel, akkor szerinted kinek kellene elvégeznie a háztartást és a ház körüli teendőket? A másik félnek, aki napi 8-9 órát munkában van, utazással együtt meg kb. 10-et van távol? Ez szerinted hogy reális?

Nyilván ha hazaér, vegye át a gyereket, játsszon vele, etesse, fürdesse, csinálják együtt, maradjon az anyának is ideje magára. De könyörgöm, nehogy már a dolgozó fél feladata legyen még a háztartás is...

2014. nov. 23. 17:15
 14/17 anonim ***** válasza:
30%

Azért nem árt, ha a férjnek is leesik, hogy a gyerekvállalással neki is gyereke lesz és nem csak a nőnek!

Mert ahol csak a nőnek születik gyereke, ott szinte természetes, hogy a férj semmit nem segít, az ő élete semmiben nem változik, míg a nőnek igen.

2014. nov. 23. 18:15
 15/17 anonim ***** válasza:
53%
Kedves 13. Anyukák szülés előtt is dolgoztak, és egy bizonyos idő után is dolgoznak. Amíg otthon vannak, addig meg szegény, szerencsétlen dolgozó FÉRFINAK nem kellene megszoknia, hogy semmi feladata nincs,csakis kényeztetésre várni, mert szerencsétlen dolgozik! Éjszaka felkel a gyerekhez? Ha egy éjjel nem alhat valaki gél órát egyhuzamban, akkor ő az? Na, nehogy már, aki kisbabával van otthon, az egy tétlen ingyenélő legyen, és örüljön, hogy a kedves párja hajlandó eljárni dolgozni!
2014. nov. 23. 18:57
 16/17 anonim ***** válasza:
18%

#15, látod, erre a hozzáállásra majdnem biztosan rámegy a kapcsolat, azt gondolom. Mert azért egy átlag gyerek (nem beteg, nem fogyatékos, nem.... stb) ellátása csak akkor egy főállás, ha a nő annyira túldimenzionálja és akkora faxnit kerít hozzá, ami már eleve verné a biztosítékot... szóval lehet a "szerencsétlen dolgozó FÉRFINAK nem kellene megszoknia, hogy semmi feladata nincs,csakis kényeztetésre várni" szöveggel jönni, csak azt se árt hozzá tudni, hogy a GYED/GYES nem kötelesség, hanem jog, szóval ugyanannyi erővel ahhoz sem kell hozzászokni, hogy a férfi átveszi a család eltartásának nagyobb részét. A férfi ilyenkor lelép, a nő megkapja a gyerektartást a gyerekre, a saját hobbyját, a főállású babókázhatnékot meg megoldja, ahogy akarja meg tudja, azt pont.

De ezzel sikeresen rámutattál a "miért robbant annyi kapcsolatot a gyerek születése" dolog legfőbb okára.

2014. nov. 23. 19:58
 17/17 anonim ***** válasza:
57%

13: "Nézd kedves 12-es, ezzel az a baj, hogy amikor az anyuka van otthon a gyerekkel, akkor szerinted kinek kellene elvégeznie a háztartást és a ház körüli teendőket? A másik félnek, aki napi 8-9 órát munkában van, utazással együtt meg kb. 10-et van távol? "

Tudod ezzel az a baj, hogy amikor a volt férjem elment dolgozni, akkor ő hazajött és azt mondta, hogy neki pihennie kell. Én éjszakánként felkeltem, nappal háztartás + gyerekek ellátása, majd este apucika pihenését kellett biztosítani. Nekem meg 24 órás munkanapom volt, nem 8-9!!!!

És mindezt úgy, hogy az én GYED-em ugyanannyi volt mint az ő fizuja, tehát nem a család megélhetését biztosította.

Az "én úgyis otthon vagyok, én nem dolgozok" hozzáállás sajnos megszokás lett, amikor visszamentem dolgozni, akkor ugyanúgy gondolta, hogy neki jár a pihenés, nekem meg maradt a munka után a háztartás és a gyerekek ellátása. Aztán persze vérig volt sértve, hogy nem lejtek neki este csábtáncot tökéletes sminkkel a tök lapos hasammal meg feszes fenékkel.

2014. nov. 24. 00:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!