Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan legyek olyan mint a terhesseg elott?
Beszélj erről a férjeddel. Bár manapság a csapból is az folyik, hogy ilyenkor mindenért csak a nő a hibás, egy házasság 2 emberen múlik.
Tisztázzátok ki mit vár a másiktól, hogyan gondolkoztok a gyereknevelésről, hogyan és milyen gyakran tudtok majd kettesben lenni.
Egyszerűen ne felejts el nőnek lenni. És sokan ezt sajnos félreértik, mert ez elsősorban nem a külsőségekre vonatkozik. Hiába vagy csinos, ápolt, ha a gyerek születése után minden alkalommal, amikor kinyitod a szádat arról van szó, hogy a Katika milyen árnyalatút kaksizott vagy épp mekkorát büfizett.
Ne fordulj be egyszerűen. Gondoskodj a gyermekedről, imádd, de engedd át a férjednek is, és szánj magadra időt, amíg megteheted. Foglalkozz mellette önmagaddal, a hobbiddal, az érdeklődési köreiddel, ne legyél beszűkült! A legnagyobb baj elsősorban nem csak a külsőségekkel szokott lenni, hanem azzal, hogy a szülés után a gyereket egy percre sem engedik ki a kezük közül, és szentségtörésként bélyegzik meg azt, hogy a férjükkel is kellene időt tölteni, meg talán másról is beszélni néha, mint a gyerek.
Ha esténként leteszitek aludni, foglalkozzatok egymással a férjeddel. Hallgasd meg őt, és ő téged, és ne felejtsetek el egymásra mint férfi és nő gondolni, ne csak mint apa és anya. Tartsátok fenn az érdeklődést, intimitást a házasságotokban és nem lesz gond. A külső önmagában semmire sem elég.
sajat peldan es ismerosi korben azt latom, hogy ahol a ferj nem hisztis kiskamaszkent viselkedik hanem felnottkent, hozzajarul a csalad mukodesehez azzal, hogy a haztartasba besegit, a gyerekekkel foglalkozik es lehetove teszi, hogy a felesegenek jusson ido magara, ott ilyen problema nem merul fel.
Talan ha a volt ferjem a munka utan nem a szamitogepet b..... kuralja es nem ram marad a munka utan a teljes haztartas es a gyerekneveles, akkor nem lettem volna mosott sz... r es bar nem pukkantam le kulsoleg, de atmentem hazisarkanyba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!