Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire gyakori, hogy a nőnek az a férje akivel elvesztette a szüzességét? Egy ilyen házasság nem érhet véget ugye?
Figyelt kérdés
2014. nov. 17. 14:06
11/23 anonim válasza:
Egyetértek a tízessel.
Sosem értettem, miért számít az, hogy hány pénisz járt valakiben? Ettől lesz több? Vagy mi?
12/23 A kérdező kommentje:
Épp ezért kérdezem mert ínis a férjemmel voltam csak. Nem kell agyvérzést kapni egy kérdéstöl.
2014. nov. 17. 14:47
13/23 anonim válasza:
Minden házasság véget érhet és véget is ér.
14/23 anonim válasza:
Nálunk én vettem el a vőlegényem szüzességét :)
Húgoméknál ők egymásnak az elsők, ők is most akarnak házasodni.
Bővebb információt a házasságról kb. 10 év múlva :)
15/23 anonim válasza:
nekem nem ő volt az első, de neki én voltam. igaz, még csak 5 éve vagyunk együtt, de eddig nem jelentett problémát :) majd pár tíz év múlva visszanézek ide és megírom a tapasztalatokat :)
16/23 anonim válasza:
Nem túl gyakori..de azért előfordul. Például nekem a férjem vette el......számomra ő volt az egy pasi az életemben...nincs más rajta kívül, és ha csak el nem válunk..nem is lesz. De a szüzesség elvétele egy morzsányit sem garancia arra, hogy majd nem érhet a házasság......ilyen tekintetben teljesen mindegy, ki mikor, hol és kivel veszti el...
17/23 anonim válasza:
Mi 3 és fél éve vagyunk együtt a férjemmel,másfél éve házasok vagyunk.Nekem ő volt az első, jelen pillanatban úgy érzem,a mi házasságunk örökké fog tartani.A szüleim esetében anyukámnak apukám volt az első, 23 év után váltak el.Természetesen véget érhet,de nem törvényszerű.
18/23 anonim válasza:
Náluk, én vettem el a férjem szüzességét:) Még csak 5. éve van velem, szóval nem egy nagy idő, de eddig nem érdekelték más nők. Azt mondja nem véletlenül választott engem. Nem érdekli a többi nő. Majd 40-50 év múlva újra kiderül volt e negatív hatása ennek vagy sem.
Véget érhet válással, vagy halállal. A többi csak a párodon, rajtad, és a kapcsolatotokon múlik. Pl ha elkezd érdeklődni mások iránt, az nem feltétlen a te hibád, mindössze, ő ilyen típus.
20/23 anonim válasza:
Baratnöm a ferjevel vesztette el,sosem volt neki mas. 12 eve hazasok van 3 gyerek. Vannak hullamvölgyek,de jol megvannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!