Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire gyakori, hogy a nőnek az a férje akivel elvesztette a szüzességét? Egy ilyen házasság nem érhet véget ugye?
Miért ne érhetne véget?
Sokan, bár egy evesebben veszítik el a későbbi férjükkel a szüzességüket, de ez eddig sem, ezután sem garancia...
Kezdesnek csodaszep es ertekes ajandek a ferjnek.
De a hazassag csak utana kezdodik es sok sok kemeny munka var ratok akkor nem er veget soha
Szerintem nem ez a mérvadó egy kapcsolatban. Ha mindketten élvezik egymással, és másban is jól kijönnek, nem számít hogy a nő előtte nem volt mással.
Nem gyakori dolog, de azért akad. Ez akkor lenne a kapcsolat terhére, ha a nő nem kapná meg amire vágyik, és mivel előtte nem volt tapasztalata, magától nem is tud rájönni hogy mire vágyik. És akkor másik pasit keres. Na ezt így el tudom képzelni.
De ha minden jó , a vége is jó.
Én a férjemmel vesztettem el.
De még nem igazán tudok nyilatkozni,mert még csak 5 éve vagyunk együtt és 3 hónapja vagyunk házasok.
Majd szerintem úgy pár 10 év múlva aktuális lesz a válaszom.:-)
Amúgy ez nem ettől függ szerintem,hanem hogy amúgy hogyan működik 2 embernek a kapcsolata.
Soha nem érdekelt más férfi a férjemen kívül, és ha az eddig eltöltött közel húsz év alatt nem érdekelt, szerintem ezután sem fog :D
Vannak, akik túl nagy jelentőséget nyilvánítanak a szexpartnerek számának, pedig nem annyira érdekes. Akkor legalább 5-6 gyereket kéne szülnöm is, mert mi lesz, ha kíváncsi leszek, milyen más gyereket nevelni?
Én a férjemmel veszítettem el. Előtte csak egy pár napos "kapcsolatom" volt 18 évesen, ahol csókig jutottunk, arra sem szívesen emlékszem vissza.
A férjemet 21 évesen ismertem meg, ő 26 volt. Mindketten szüzek voltunk. Elég hamar sor került "arra". Azóta eltelt több mint négy év, a nyáron összeházasodtunk.
Én nem hiszek az ilyen "nem éltem ki magam" dumában. Biztos, hogy nem rosszabbak az esélyeink egy jó és tartós házasságra, mint egy olyannak, aki már előtt tucatnyi emberrel dugott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!