Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
20 évnyi házasság után is ugyanolyan gáz a megcsalás, mint 2 évnyi után?
A felek már nem fiatalok, a házasság ellaposodott, nem igazán szeretik már egymást 20 év elteltével.
Mondjuk ha ez 18 évvel korábban, szerelemben-szeretetben történik, akkor az mennyivel gázabb? Vagy ugyan olyan rossz?
Az ilyen kérdésekhez jobb lenne ha odaírnák a válaszolók, hogy hány évesek. Úgy sejtem van összefüggés az életkor és a válasz szerint.
Szerintem 20 év után nem olyan gáz, de van aki ugyanolyan rosszul viseli. A szerelem elmúlik pár év alatt, nincs kivétel, ez biológiai tény. Maradhat vonzalom, rajongás stb, az más kérdés. De ha szeretet sincs, inkább csak elviselik egymást akkor tényleg jobb ha elválnak.
12 -es, én vagyok aki szerint nem főbűn a félremenés.
33 éves házas nő vagyok gyerekekkel, 8 éve hűséges férjemhez, és ez kölcsönös. Szerelmesek vagyunk, de tudom hogy lassan a csendes szeretet lesz az alap, néha fellángolásokkal, tartom amiker írtam.
Amúgy a kérdezőnek nyilván lelkiismeret furdalása van, ez a dolog belülről jön, hit, meggyőződés, és mint olyan ne, vitatéma, szóra sem érdemes. Ő is tudja a választ, próbálja megnyugtatni magát, hátha valaki szerint ilyenkor mar nem gáz. De gáz. NEKI gáz !
Az én válaszom nem elfogadható neki, mert bűnnek tartja a testi hűtlenséget.
Talan van visszaút kérdező, őszinteséggel, persze ha van szertet és vágy a másik felé.
Az, hogy valaki mellett évtizedeket húzol le, nem mentség a megcsalásra.
Holtomiglan, holtodiglan!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!