Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » 20 évnyi házasság után is...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

20 évnyi házasság után is ugyanolyan gáz a megcsalás, mint 2 évnyi után?

Figyelt kérdés

A felek már nem fiatalok, a házasság ellaposodott, nem igazán szeretik már egymást 20 év elteltével.

Mondjuk ha ez 18 évvel korábban, szerelemben-szeretetben történik, akkor az mennyivel gázabb? Vagy ugyan olyan rossz?

2014. nov. 11. 20:54
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Az az érzés, hogy megalázták, hátba támadták a másik felet, szerintem kb ugyanaz. Csak egy 20 éves házasság végét nehezebben dolgozza fel az ember. Több a közös emlék, jobban összeszoktak stb...Már aki elválik. Én nem tudnék egy árulóval együtt élni tovább, akár 2, akár 20 év után csal meg. Lényegtelen, hogy viszony, vagy egy éjszakás kaland volt. Undorodnék tőle.
2014. nov. 11. 22:18
 12/19 anonim ***** válasza:

Az ilyen kérdésekhez jobb lenne ha odaírnák a válaszolók, hogy hány évesek. Úgy sejtem van összefüggés az életkor és a válasz szerint.

Szerintem 20 év után nem olyan gáz, de van aki ugyanolyan rosszul viseli. A szerelem elmúlik pár év alatt, nincs kivétel, ez biológiai tény. Maradhat vonzalom, rajongás stb, az más kérdés. De ha szeretet sincs, inkább csak elviselik egymást akkor tényleg jobb ha elválnak.

2014. nov. 12. 00:14
 13/19 anonim ***** válasza:
Ha csak a 20.év után van,akkor a még gázabb szerintem :)
2014. nov. 12. 03:07
 14/19 anonim ***** válasza:

12 -es, én vagyok aki szerint nem főbűn a félremenés.

33 éves házas nő vagyok gyerekekkel, 8 éve hűséges férjemhez, és ez kölcsönös. Szerelmesek vagyunk, de tudom hogy lassan a csendes szeretet lesz az alap, néha fellángolásokkal, tartom amiker írtam.

Amúgy a kérdezőnek nyilván lelkiismeret furdalása van, ez a dolog belülről jön, hit, meggyőződés, és mint olyan ne, vitatéma, szóra sem érdemes. Ő is tudja a választ, próbálja megnyugtatni magát, hátha valaki szerint ilyenkor mar nem gáz. De gáz. NEKI gáz !

Az én válaszom nem elfogadható neki, mert bűnnek tartja a testi hűtlenséget.

Talan van visszaút kérdező, őszinteséggel, persze ha van szertet és vágy a másik felé.

2014. nov. 12. 10:14
 15/19 anonim ***** válasza:

Az, hogy valaki mellett évtizedeket húzol le, nem mentség a megcsalásra.

Holtomiglan, holtodiglan!

2014. nov. 12. 12:49
 16/19 anonim ***** válasza:
Sokkal gázabb. Ott 20 évet árul el, dob félre a megcsaló.....
2014. nov. 12. 13:01
 17/19 anonim ***** válasza:
Csalódni a szeretett társban a kapcsolat minden időszakában gáz!A különbség az,hogy az elején simán kirúgtam volna miatta,ma már kétszer is meggondolnám!:)
2014. nov. 12. 13:04
 18/19 anonim ***** válasza:
Gáz az 2 év után is meg 20 év után is. Maximum a 20 év alatt kialakult már olyan kötődés, összetartozás, együtt gondolkodás, hogy talán könnyebben meg tud bocsájtani az ember mert több a veszteni valója mint ha nem. Talán.
2014. nov. 12. 13:28
 19/19 anonim válasza:
Erre kèszülsz vagy már megtetted? Szerintem elèg nagy kiszúrás a másikkal annyi idő után hisz kb mar akkor 40-50 èvesek es elcseszte melletted a fiatalságát...olyan korba rohadt nehèzt társat talalni de persze ez a párodon mulik milyen tipus...lehet ő is igy gondolja akkor meg minek lennetek együtt vagy akkor èljetek nyilt kapcsolatban sztem..
2015. jan. 30. 11:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!