Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hány évesen házasodtatok és mennyi idő múlva lett gyereketek?
Figyelt kérdés
2014. nov. 8. 18:16
11/25 anonim válasza:
19 évesen házasodtam (férj 24), 13 hónap múlva szültem. 20 éves házasok leszünk áprilisban.
12/25 anonim válasza:
Házasság 21 évesen, gyerek 25 és 28 évesen.
13/25 anonim válasza:
26 évesen házasodtam,a férjem 30 volt akkor.Most várjuk az első babánkat,22 hónapja leszünk házasok amikor születik.
14/25 anonim válasza:
Én 19 a férjem 21 éves volt, 20 éves voltam amikor az első lányunk megszületett (15 éves), 24 évesen a második lányunk (11 éves) és 28 mikor az ikreink születtek (7 éves fiú-lány). 16,5 éves házasok vagyunk! :)
15/25 anonim válasza:
Mi tavaly decemberben házasodtunk, férjem 24 volt, én 25 (és fél). Az első babánk, ha minden jól megy, 8 és fél hónap múlva megszületik :) Addigra 27 leszek.
16/25 anonim válasza:
mindketten 25 évesek voltunk a házasságkötéskor. Rá 10 hónapra megszületett az első gyerek, a másodiknál 27,5 voltam, a harmadiknál pedig 29. Nyolc éve vagyunk házasok, fél év ismeretség után esküdtünk :)
17/25 anonim válasza:
25 évesen gyerek, 27 évesen házasság , 30 évesen gyerek.
18/25 anonim válasza:
Mi lassan (máj.) leszünk 10 éve együtt.Mindketten 26 évesek voltuk amikor összejöttünk.
30 évesen született a lányunk 2008-ban(tervezett gyerek)
7 éve voltunk együtt amikor összeházasodtunk 2012.-ben.
19/25 anonim válasza:
Én 25 voltam, a férjem 22 amikor házasodtunk.
Gyereket kb 5 év házasság után szerettünk volna, de idő közben megtudtuk hogy nem lehet. Hát igen, ilyen is van sajnos.
20/25 anonim válasza:
21 évesen mentem férjhez 1 év és 12 év múlva gyerek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!